Rok 2015 v Ráne na eFeMku

Rok 2015 v Ráne na eFeMku

Pripomeňte si inšpiratívnych hostí a pekné momenty z Rána na eFeMku s Dominikou a Martinom.

Každé pracovné ráno v roku 2015 ste mohli začínať s Ránom na eFeMku. Dominika a Martin sa po celý rok od 6:00 do 10:00 starali o to, aby ste svoje ráno zvládli v tej najlepšej nálade. V Tretej po správach sa s vami spájali a hrali na želanie, vyberali retrofláky, ktoré by vás mohli potešiť a v súťaži Spoznaj intro skúšali vaše hudobné vedomosti. K Ránu na eFeMku už tradične patrili aj knižné, divadelné a filmové tipy, no predovšetkým zaujímaví hostia. Naše pozvanie tento rok prijalo niekoľko významných osobností.

Osobnosti v Ráne na eFeMku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tento rok sme vám ponúkli hodiny živej hudby z nášho štúdia. V Ráne na eFeMku sa uskutočnilo viac než pätnásť ranných koncertov a vystúpení, počas ktorých často odznela úplne nová slovenská hudba. Záznamy zo živých hraní si vo vysielaní radi pripomíname (a vy si ich kedykoľvek môžete pripomenúť tiež, videoklipy nájdete tu.

Kapely v Ráne na eFeMku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Okrem ranných koncertov sme vám v Ráne na eFeMku priniesli aj DJské sety v rôznych žánroch a sólové akustické vystúpenia hudobníkov.

Sólisti v Ráne na eFeMku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tento rok nás navštívili hostia z celého sveta. V štúdiu sme privítali Slovákov, ktorí tu vyrástli a žijú, no pôvodom pochádzajú z cudziny a tiež množstvo talentovaných umelcov zo zahraničia.

Zahraniční hostia v Ráne na eFeMku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Astronómia, biológia, matematika či medicína - aj odborné témy našli v Ráne na eFeMku svoje zastúpenie. O zaujímavé témy a trefné postrehy sa postarali slovenskí vedci a lekári.

Vedci v Ráne na eFeMku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Rok 2015 v Ráne na eFeMku priniesol výbornú slovenskú hudbu aj podnetné myšlienky. Celé rozhovory s rannými hosťami, ale aj záznamy z koncertov a DJ-ské sety si môžete vypočuť tu.

Sme radi, že ste svoje rána trávili s Ránom na eFeMku v spoločnosti Dominiky a Martina a veríme, že s nami zostanete aj v roku 2016.

rnfm-01.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame