Na jeden deň sme premostili Prahu a Bratislavu

Na jeden deň sme premostili Prahu a Bratislavu

Začiatkom týždňa sme po niekoľkých mesiacoch do éteru vrátili Audioport.

Začiatkom týždňa sme po niekoľkých mesiacoch do éteru vrátili AudioportOpäť sa prepojilo vysielanie s českým Radiom Wave a od skorej hodiny sme sa venovali téme humoru, smiechu a satire.

Tentokrát sa vysielalo z Bratislavy, s Egom vysielala Tereza Havlíková  a počas celého Rána v štúdiu sedel básnik Šimon Ondruš. Na svojom písacom stroji tvoril básničky na počkanie, inšpirovali ho kľúčové slová od poslucháčov alebo dokonca  sny, ktoré sa im dnes v noci snívali. Konkrétne básničky nájdete aj na našom Facebooku. Medzi rannými hosťami ste mohli počuť aj Pavla Grausa a ilustrátora Danglára.

Audioport - Rano na eFeMku 6.10.2014 by Rádio_Fm on Mixcloud

Nasledovali Daniel Baláž a za českú stranu Veronika Ruppert, ktorí priniesli živý rozhovor  so Shootym. Tak sme sa dozvedeli, že bendžo nie je
hudobný nástroj, ktorý by sa dal žánrovo orámcovať a že pre moderátorskú dvojicu boli vždy fascinujúce gajdy a akordeón. V rozhovore s Milanom Lasicom došlo aj na rozpravy o jungle a hip hope.

Audioport - Dopo_FM 6.10.2014 by Rádio_Fm on Mixcloud

Audioport - Rozhovor s Milanom Lasicom 6.10.2014 by Rádio_Fm on Mixcloud

Na popoludnie sme nič nenechali náhode a presilovku Lucie a Mizziho doplnil Jakub Krásný. Slam poetry, stand up, humor vo filme. Aj týchto tém sa dotkli Jan Kraus, Mišo Kubovčík, Adam Balažovič a ďalší hostia. A došlo aj na Mr. Beana.

Audioport - Popo_FM 6.10.2014 by Rádio_Fm on Mixcloud

Modré Hory ukázali, že nie sú až takí urbanlúzri a ich štýl ocenila aj Veronika silne spätá s módou. Debbi Love pobavili textami a prekvapili silou slov a svojou pestrosťou čo do výberu hudobných nástrojov.

Audioport den_FM - koncerty 6.10.2014 by Rádio_Fm on Mixcloud

Galéria

DSC-3098-Version-2 DSC-3292-Version-2
Viera Ráczová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame