Čerstvé Ovocie_FM: Petra Weingart

Čerstvé Ovocie_FM: Petra Weingart

Prepracované a originálne strihy, ktoré z jej oblečenia robia nadčasové a neprehliadnuteľné kúsky.

Od malička ju móda bavila. Jej mama bola krajčírka a s otcom si dosť potrpeli na pekné kúsky oblečenia a štýl. Ako malá rada šila oblečenie na bábiky a asi od štrnástich rokov ju mama začala učiť šiť. Móda bola pre ňu jednoducho veľmi prirodzená. Jej snom už od malička bolo mať vlastný obchod s oblečením, kde sa bude zároveň aj tvoriť. Priamo k návrhárstvu sa dostala ale až po otvorení obchodu, ktorý bol v začiatkoch skôr pekný, voňavý secondhand. Tam si  našila niekoľko vlastných kúskov, ktoré sa vypredali behom pár dní. A tak ďalej pokračovala v tvorení a šití, ktorému sa venuje do dnes.

Pôvodne pochádza z Trenčína z Juhu, kde prežila dvanásť rokov detstva. Potom sa presťahovala do Brna na Kamenný Vrch, kde strávila ďalších dvanásť rokov. Dnes žije so svojím synom a mužom v Bratislave, kde sa venuje móde. Milovníčka krásnych vecí, umenia, hudby, dobrého jedla a pitia – Petra Weingart patrí k popredným slovenským módnym dizajnérkam.

Vo svojej tvorbe reaguje na potreby súčasného klienta, ktorý sa hlási k udržateľnosti. Jednotnosť značky je založená na funkčnom a streetovom oblečení. Minimalistické siluety sú doplnené detailnými aplikáciami, nehrajú však dekoratívnu úlohu. Čistota strihov a moderné línie sú odpoveďou v dobe zbytočného prebytku. Rada používa prírodné materiály, ako sú bavlna alebo ľan. Nikdy necielila na špecifickú cieľovú skupinu – jej zákazníčky sú z rôznych vrstiev, vekových kategórii, zo stredných škôl a ale aj dámy po päťdesiatke. Tu si nájde každý všetko to, čo potrebuje a čo chce.

Vypočujte si rozhovor z :Popo_FM:

CERSTVE OVOCIE_FM 12.10.2021 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Web: https://www.petraweingart.com
Instagram: https://www.instagram.com/petra_weingart/
Facebook: https://www.facebook.com/petraweingartshowroom/

CO1.jpg

CO2.jpg

CO3.jpg

CO4.jpg

CO5.jpg

CO6.jpg

CO7.jpg

CO8.jpg

CO9.jpg

CO10.jpg

CO11.jpg

CO12.jpg

CO13.jpg

CO14.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame