Čerstvé Ovocie_FM: Tender November (Eva a Zuz)

Čerstvé Ovocie_FM: Tender November (Eva a Zuz)

Móda pre všetky mamky, ktorým treba občas pripomenúť, že sú superhrdinky.

Každý deň prichádza nová výzva – niekedy nevyspaté, niekedy bojujúce so zlou náladou dieťaťa alebo ešte horšie, bojujúce s vlastnou zlou náladou, ale pre momenty lásky, radosti a blízkosti to robia s nasadením a radosťou.

Príbeh Tender November sa začal v novembri 2019, keď sa takmer v rovnaký deň narodili deti Evy a Zuzany – Mila a Simon. Vtedy o sebe ešte len tušili. Rok 2020 im priniesol veľa prerozprávaných hodín, nachodených kilometrov, litre vypitého chai latte aj jednu apokalyptickú „koronténu“. Všetkým sa spolu prehrýzli a teraz sú tu. Eva a Zuz by vás chceli potešiť, povzbudiť a možno trochu aj pobaviť. Lebo samé dobre vedia, že nikto nedokáže pomôcť matke, ako matka matke.

Ich vlastné hodnoty sa premietli aj do ich značky, a tak je Tender November založený na láske, rodine, podpore, udržateľnosti a radosti. Chcú, aby sa ženy aj drobci cítili dobre, nosili pekné a kvalitné oblečenie, ktoré vydrží roky, je vyrobené lokálne a myslí na svojho nositeľa. Veria, že si u nich nájdete niečo pre seba, svojho drobca, ale aj sestru či kamošku – jednoducho pre každú mamu, ktorá potrebuje pripomenúť, že práve ona je ozajstná superhrdinka. Z dôvodu udržateľnosti vyrábajú oblečenie z kvalitných látok, lokálne a hlavne v dizajne, ktorý odovzdáva jasnú správu.

Vypočujte si rozhovor z :Popo_FM:

CERSTVE OVOCIE_FM 5.10.2021 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Web: https://www.tendernovember.com
Instagram: https://www.instagram.com/tender.november/
Facebook: https://www.facebook.com/TenderNovember

CO1.jpg

CO2.jpg

CO3.jpg

CO4.jpg

CO5.jpg

CO6.jpg

CO7.jpg

CO8.jpg

CO9.jpg

CO11.jpg

CO12.jpg

CO13.jpg

CO14.png

CO15.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame