Film_FM: Pokračovania úspešných seriálov, ktoré nás tento rok čakajú

Film_FM: Pokračovania úspešných seriálov, ktoré nás tento rok čakajú

Ešte to nejaký čas potrvá, kým vás opäť budeme môcť pozývať do kina na nové filmy. Dobrá správa ale je, že viaceré z úspešných seriálov tento rok prinesú pokračovania.

Film_FM: Pokračovania úspešných seriálov, ktoré nás tento rok čakajú Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak ste si obľúbili príbeh okolo ultra bohatej rodiny mediálneho magnáta v seriáli Succesion, teda Boj o moc, tento rok nás čaká tretia séria. V prípade, že vás zaujímajú vzťahy definované túžbou po peniazoch, kalkul, lži, chladné emócie, či to, ako dokáže túžba po moci pohltiť a rozložiť všetko ľudské a nedali ste tomuto seriálu ešte šancu, odporúčam. Môžete si tak vyplniť čakanie na tretiu sériu, ktorá by na obrazovky mohla prísť už v lete.


Dystopický seriál Príbeh služobníčky netreba zvlášť predstavovať. Na štvrtú sériu čakáme už dlho, viackrát sa zo známych dôvodov termín premiéry posúval. Tvorcovia sľubujú, že tento rok budú mať fanúšikovia a fanúšičky dôvod na radosť, ak sa to v súvislosti s témou tohto seriálu dá takto povedať. Presný termín však zatiaľ neuviedli.


Atlantská rapová scéna, temný humor, absurdné situácie, sociálno-ekonomické problémy prameniace v rasových stereotypoch o afroameričanoch, a k tomu výborné herecké výkony aj hravé narábanie s formou. To, a ešte mnoho ďalších vecí robí zo seriálu Atlanta jedinečné pozeranie. Tento rok nás v tretej sérii čaká ďalších 10 nových dielov.


Ak máte radi fantasy príbehy s poriadnou dávkou násilia, špiny, príšer, zlých ľudí a chaosu, určite vám neunikla správa, že sa tento rok dočkáme aj 2. série seriálu Zaklínač, o mutantovi, ktorý bojuje proti rôznym monštrám a hľadá si miesto vo svete ľudí, ktorí ho považujú za rovnakú príšeru, ako tie, proti ktorým sám bojuje.


Tento rok sa dočkáme aj pokračovania seriálu Ozark. Príbeh rodiny finančného poradcu, ktorá sa zaplietla s drogovým kartelom a napriek všetkým nástrahám a nebezpečenstvu, sa v novom prostredí naučila zručne pohybovať, sa blíži do finále. Štvrtá a zároveň posledná séria by mala mať 14 dielov rozdelených na dve časti.


Ak ste si obľúbili depresívneho nájomného zabijaka, ktorý sa túži stať hercom, z komediálneho seriálu Barry, s veľkou pravdepodobnosťou nás tento rok čaká aj 3. séria. Opäť by mala priniesť temný humor, ktorý sa strieda s drámou aj množstvom napínavých a absurdných zvratov.


Chystá sa aj 2 séria Eufórie, no či stihne premiéru ešte tento rok, bude záležať od toho, ako rýchlo sa podarí dostať pandémiu pod kontrolu. Tvorcovia však fanúšikom spríjemnili čakanie dvoma špeciálnymi dielmi. Jeden odpremiérovali pred vianocami a ten druhý bude mať premiéru 24. januára. Ak bude rovnako vydarený, ako ten prvý, máme sa na čo tešiť.


Pripravila: Lenka Bednárová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame