Čerstvé Ovocie_FM: madebythe (Juraj Zamborský)

Čerstvé Ovocie_FM: madebythe (Juraj Zamborský)

Je o 42 % väčšia šanca, že veci dokončíš, keď ich napíšeš na papier.

Ivan, Monika, Juraj, Maťo a Dávid – dvaja Oravci, Smoleničan, Žilinčan a Prešovčan. Toto je príbeh kamarátov, ktorí sa stretli počas štúdia v Brne a vedeli, že chcú od života niečo viac. Že chcú, aby za nich hovorili poctivé produkty, ktoré ľuďom pomôžu objaviť ich potenciál a každodenne im budú robiť radosť. Rozbehli spoločný biznis, ktorého poslaním je vytvárať poctivé produkty domácej výroby. Kladú dôraz na ekológiu a pomáhajú ľuďom s ich časovým manažmentom.

Ich príbeh začal diármi, aj keď spočiatku o tvorbe diára neuvažovali. Najprv bolo v pláne rozbehnúť sériu prednášok a workshopov po stredných školách. Našťastie prehodnotili tento zámer, najmä kvôli časovým možnostiam. Až prišiel osudný 24. október 2016 v brnenskej kaviarni Skøg, kedy sa spolu videli po pár mesiacoch strávených v zahraničí. Po krátkom rozhovore sa dohodli, že vytvoria diár, ktorý namiesto nepotrebných strán na úvod poskytne priestor na zapísanie toho dôležitého, dlhodobej vízie. A tak vznikol The Žurnál. Cesta pokračovala plagátmi The Pouster.

Dnes sa sami seba pýtajú, kam ich táto cesta dovedie. Čas ukázal, že pôvodný názov The Žurnál ich trošku obmedzoval. Preto sa odhodlali k zmene identity. Napriek zmene identity ostali verní svojim hodnotám, o ktoré sa opierajú. V ich DNA je zakorenená zodpovednosť k prírode a budúcim generáciám, poctivosť, remeselnosť a udržateľnosť. Neustále sa snažia prekonávať očakávania. Tejto zmene predchádzali dlhé týždne diskusií a úprav. Nakoniec sa rozhodli pre madebythe:, kde každá z častí tohto názvu má svoj nezastupiteľný význam – „made“ odkazuje na ich pôvod, „makers“ predstavuje tvorcov a „the“ hovorí o jedinečnosti ich produktov. Nie sú to len hocijaké produkty. Sú to „tie“ produkty. Dvojbodka na konci zároveň odkazuje na otvorenosť platformy a synergiu s inými tvorcami, značkami a komunitou.

Za madebythe: sme vyspovedali Juraja Zamborského, ktorý nám prezradil príbeh o začiatkoch ich podnikania, predstavil značku a načrtol aj smer, ktorým sa momentálne vydáva. Vypočujte si rozhovor z :Popo_FM:

CERSTVE OVOCIE_FM 15.12.2020 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Web: https://madebythe.sk
Facebook: https://www.facebook.com/madebythe
Instagram: https://www.instagram.com/made_by_the/

CO1.jpg

CO2.jpg

CO3.jpg

CO4.jpg

CO5.jpg

CO6.jpg

CO7.jpg

CO8.jpg

CO9.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame