Čerstvé Ovocie_FM: PANI ZLATÁ (Linda Schraggeová a Miša Fech)

Čerstvé Ovocie_FM: PANI ZLATÁ (Linda Schraggeová a Miša Fech)

Nápady na zábavné aktivity z domáceho odpadu ako 100% udržateľné nápady.

Linda Schraggeová a Miša Fech zistili, že ak sa niečo nepodarí na prvýkrát, znamená to, že možno viac strihajú ako merajú, alebo na to jednoducho prídu neskôr. Veď ako sa hovorí, nikto učený z neba nespadol.

Aj vy sa často ocitáte tam, kde sa to už nedá?! Tam začínali aj dievčatá z PANI ZLATÁ. Konkrétne pri sukniach zo závesov, hračkách z ponožiek alebo batohoch z reklamného plastu. Už vtedy vedeli, že fantázii sa medze nekladú. A nekladú ich doteraz. Poďme sa teda navzájom inšpirovať a učiť sa ako byť udržateľne kreatívni, či kreatívne udržateľní.

Všade okolo všakovaký odpad a neviete, kam s ním? Najlepšie nie do koša! V tomto vám poradí PANI ZLATÁ. Pridajte sa na workshop, kde sa o odpade len nerozpráva, ba priam naopak – na workshop, kde sa dá s odpadom kreatívne pracovať a tvoriť. Nezahadzujme bezhlavo, skôr hlavu použime na to, ako spoločne zmeníme funkciu odpadu. Linda Schraggeová a Miša Fech prinášajú dizajn a nápady z bežného, aj menej bežného odpadu, ktorý nám pomáha vytvárať trvalo udržateľné hodnoty. PANI ZLATÁ, to sú 100% udržateľné nápady.

Vypočujte si rozhovor z :Popo_FM:

CERSTVE OVOCIE_FM 14.4.2020 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Facebook: https://www.facebook.com/www.panizlata.sk/
Instagram: https://www.instagram.com/panizlata.sk/

CO1.jpg

CO2.jpg

CO3.jpg

CO4.JPG

CO5.jpg

CO6.jpg

CO7.jpg

CO8.JPG

CO9.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame