Kým neprišla búrka, na Pohode bolo výborne. Rádio_FM bolo opäť pritom.

Kým neprišla búrka, na Pohode bolo výborne. Rádio_FM bolo opäť pritom.

Rádio_FM je so svojou Rádio(aktívnou) zónou_FM neoddeliteľnou súčasťou najväčšieho slovenského festivalu Pohoda.

Z trenčianskeho letiska, skôr než areál letiska zasiahla zničujúca búrka, pre vás v piatok sprostredkovávali pozitívnu náladu moderátorské dvojice Lucia s Vierkou z :Popo_FM, Dominika s Martinom z Rána na eFeMku aj Baláž a Hubinák. Rozprávali sa so slovenskými aj zahraničnými hosťami, ktorí boli súčasťou programu festivalu Pohoda a súčasťou boli aj živé hrania a DJ sety.

Lucia a Vierka z :Popo_FM sa rozprávali so Samom z kapely Bulp, ktorý odohral aj DJ set, na rozhovor sa zastavila aj umelecká riaditeľka Trenčín 2026 Lenka Kuricová, chorografka tanečného workshopu Simona Machovičová, Monika Prikkelová z Kiki House of Velvet, či kapela Toddler Punk, ktorá aj naživo zahrala.

LUCIA A VIERKA_FM pohoda 12.7.2024 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dominka a Martin z Rána na eFeMku privítali kapelu Tolstoys, na rozhovor sa zastavil aj komik Fero Joke, herečka Barbora Andrešičová či spisovateľ Dávid Kičin. Naživo zahral The Curly Simon a DJ set odpálil Yaksha.

DOMINIKA A MARTIN_FM pohoda 12.7.2024 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Baláž a Hubinák si pozvali pražské experimentálne rapové duo P/\ST, o svojich skúsenostiach koncertnej a festivalovej fotografky prišla porozprávať Martina Mlčúchová a DJ set odohral Fvlkrvm.

BALAZ A HUBINAK_FM pohoda 12.7.2024 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Rádio_FM, foto: Šimon Lupták

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame