Poďte s Rádiom_FM na tajomný výlet!

Poďte s Rádiom_FM na tajomný výlet!

Rádio_FM vám v týždni od 3. do 6. augusta 2020 ponúka možnosť vyhrať pobyt pre 2 osoby v jednom zo slovenských miest. V ktorom? To neprezradíme. Všetko sa ale včas dozviete.

Termín výletu je 18. – 20. augusta 2020. Súčasťou výhry je ubytovanie pre 2 osoby v 3* hoteli s raňajkami a veľa prekvapení a zážitkov.

Hotel je situovaný v centre mesta, v pešej dostupnosti je dosť reštaurácií, kaviarní či barov. Detaily k odchodu sa dozviete najneskôr 5 dní pred odchodom, ďalšie pokyny zistíte po príchode do vášho hotela a potom každý deň pri raňajkách. To ako sa na miesto dopravíte, je na vás – môžete ísť vlakom, autobusom či vlastným autom.

Po príchode vás čaká netradičné zoznámenie sa s mestom! Večer zapijete a zajete s miestnymi obyvateľmi, ráno vás VIP služba ekotransferom zoberie do iného „bájneho mesta“ s prehliadkou len pre vás a skôr, než sa večer vrátite domov, vás čaká city game – zábava a poznanie v jednom, kde sa dozviete všeličo zaujímavé z histórie.

Na výlet odporúčame zbaliť si pohodlné oblečenie do mesta, spoľahlivé a komfortné topánky (ideálne tenisky), v prípade potreby dáždnik či opaľovací krém.

Súťažné otázky zaznejú od 3. do 6. augusta, buď v Ráne na eFeMku alebo v :Popo_FM. Stačí správne odpovedať aspoň na jednu súťažnú otázku, ktorú vám od pondelka do štvrtka položíme v Ráne na eFeMku alebo v :Popo_FM, a v daný deň do 19:00 odpoveď poslať na smskové číslo 7773 v tvare vylet (medzera) odpoveď a vaše kontaktné údaje. Cena spätnej SMS je 20 centov. Víťaza vyžrebujeme v piatok 7. augusta v Ráne na eFeMku.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame