Vyberte najlepší ranný remix!

Vyberte najlepší ranný remix!

V Ráne na eFeMku hľadáme najlepší remix tohto leta a spúšťame druhé kolo súťaže.

Vypočujte si finálové remixy a rozhodnite o tom najlepšom. V Ráne na eFeMku sme pre vás v spolupráci s interpretmi skladieb a hudobným dramaturgom Danielom Balážom vybrali finálovú šesticu. Počty sú úmerné množstvu zremixovaných skladieb - najviackrát ste sa rozhodli prerobiť skladbu Doba doba od Billy Barman, preto vyberáme tri jej remixy. Do druhého kola postúpili aj dva remixy piesne Sen vo vnútri slova od Leta s Monikou a jeden remix Korálok od Natálky Petra Nagya.

Vypočujte si finálové remixy a zahlasujte za ten, ktorý sa vám páči najviac poslaním SMS na číslo 7773 v tvare "REMIX" medzera "číslo remixu", ktorý chcete svojím hlasom podporiť (napríklad: REMIX 9). Cena SMSky je 20 centov. (Upozorňujeme, že aktuálne nie je možné poslať hlas, ak používate operátora 4ka).

Svojím hlasom sa zapájate aj do súťaže o hodnotný darček. Do limitovanej festivalovej tašky Rádia_FM vám zabalíme vinyly, CDčká, knižky aj dva vstupy na najbližšiu Rádio_FM Night. Autor alebo autorka víťazného remixu získa producentskú konzolu Ableton Push aj so softvérom, ktorú venuje spoločnosť TechHouse.sk.

Čas rozhodnúť máte do 25. augusta.

Autorom všetkých prihlásených remixov ďakujeme, po skončení hlasovania ich posunieme aj našim kolegom do programu Scéna_FM.

Súťažné remixy uvádzame v abecednom poradí.

REMIX 1

Remix 1 - Billy Barman - Doba doba (Dominietzsche remix) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


REMIX 2

Remix 2 - Billy Barman - Doba doba (Oprelsson remix) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


REMIX 3

Remix 3 - Billy Barman - Doba doba (Zaitex remix) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


REMIX 4

Remix 4 - Leto s Monikou - Sen vo vnútri slova (Acrobat remix) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


REMIX 5

Remix 5 - Leto s Monikou - Sen vo vnútri slova (Analogrunner remix) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


REMIX 6

Remix 6 - Peter Nagy - Korálky od Natálky (Ketik DnB remix) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zahlasujte za najlepší ranný remix tohto leta a získajte tašku plnú cien!

IMG_7245.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame