Vyhrajte smartfón s Kiasmos

Vyhrajte smartfón s Kiasmos

Príďte osláviť koniec leta na bratislavskú Magio pláž, kde sa vo štvrtok 23. augusta so svojím DJ setom predstaví Janus Rasmussen, producent a člen známej islandskej dvojice Kiasmos.


Tento fenomenálny talent z Faerských ostrovov spolu s Ólafurom Arnaldsom, druhým členom hudobného dua Kiasmos, tvorí minimalistické experimentálne techno, ktoré vás okamžite zavedie do sveta plného pokoja a radosti. A to všetko bez zbytočného platenia – vstup na koncert je totiž voľný vďaka partnerovi akcie Samsung Galaxy S9 I S9+!

Rádio_FM vám navyše ponúka jedinečnú možnosť získať okrem hudobného zážitku aj Samsung Galaxy S9. Súťažíme na facebokovej stránke Rádia_FM až do 23. augusta. Stačí, ak nám napíšete, s akým obľúbeným interpretom by ste si pomocou tohto smartfónu urobili selfie. Výhercu zverejníme 23. augusta počas vysielania :Popo_FM.


Spomínaní členovia elektronického dua Kiasmos zavŕšili svoju lásku k minimalistickej hudbe v roku 2014, kedy prostredníctvom vydavateľstva Erased Tapes Records vydali debutový album s názvom Kiasmos. Dokopy vyprodukovali 4 EPčka, z ktorých posledné s názvom Blurred zahŕňa remixy od Bonoba či Stimminga. Vo všeobecnosti možno ich tvorbu opísať ako čarovnú, živelnú a ponornú. Jednoznačne niečo, čo napomôže k naladeniu sa na ďalšie ročné obdobie.

FM_Kiasmos_Magioplaz_online_v6_2000x2000_rtvs_rfm.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame