Vyhrajte smartfón s Etherwoodom

Vyhrajte smartfón s Etherwoodom

Poďte si užiť jeden z najdlhších dní roka na bratislavskú Magio pláž , kde sa vo štvrtok 28. júna v priestoroch lodných kontajnerov Techlounge predstaví britský drum&bassový producent a DJ Etherwood!


Tento mimoriadne talentovaný producent, vydávajúci pod uznávaným labelom Med School, vystúpi pod holým nebom bez toho, aby ste sa na vstupe zdržiavali platením – vstup na koncert je totiž voľný vďaka partnerovi akcie Samsung Galaxy S9 I S9+!

Rádio_FM vám navyše ponúka jedinečnú možnosť získať okrem hudobného zážitku aj Samsung Galaxy S9. Súťažíme na facebokovej stránke Rádia_FM až do 28. júna. Stačí, ak nám napíšete, akého zahraničného interpreta, ktorý ešte na Slovensku nevystupoval, by ste na Magio pláži uvítali nabudúce. Výhercu zverejníme 28. júna v :Popo_FM.


Etherwood pochádza zo stotisícového Lincolnu, mesta nie veľmi vzdialeného od Londýna. Prepája elektroniku s organickým životom klasických hudobných nástrojov. Tie si nosí do štúdia a nebojí sa s nimi pracovať. Najmä klavír a gitara sú v jeho tvorbe výrazné. Svoje zvukové stopy pritom sprevádza vlastným hlasom a autorskými textami. Najviac sa inšpiruje krajinou, aj svoj nový, v poradí tretí album In Stillness nahrával v obklopení divokej fínskej prírody. Skladby na ňom sú meditatívne a hlboko dojímavé.

Etherwood_Magioplaz_RTVS_FM_2000x2000_v2.jpg

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame