Sme festivalové rádio: Ahoi! The Full Hit Of Summer 2018

Sme festivalové rádio: Ahoi! The Full Hit Of Summer 2018

Päť veľkých mien prinesie tento rok podujatie Ahoi! The Full Hit Of Summer 2018, ktoré sa opäť bude konať v rakúskom Linzi na brehu Dunaja.

11. júla sa na pódiu predstavia Američanky Deap Vally, ktoré si v roku 2014 zahrali na našej Pohode. Moses Sumney a Dream Wife doplnia line up, ktorému dominujú CHVRCHES a The National. Na afterparty dokonca okrem iných vystúpia Young Fathers.

The National sa môžu chváliť úspechom minuloročného albumu Sleep Well Beast, zatiaľ čo ich služobne mladší kolegovia CHVRCHES vydali svoju tretiu štúdiovú nahrávku len koncom mája 2018. Jeden zo singlov My Enemy poznáte aj z éteru Rádia_FM a práve na tomto tracku hosťuje spevák The National. A že týmto dvom kapelám to spolu ide, dokázalo aj spoločné vystúpenie z roku 2015. Na festivale Treasure Island škótska speváčka Lauren pomohla americkým kolegom so skladbou I Need My Girl:


Open air festival Ahoi! The Full Hit Of Summer láka slovenských návštevníkov aj z logistických dôvodov. Po koncerte The National sa ešte v ten istý večer stíhate odviezť do Viedne a následne do Bratislavy.

Na festival sa môžete dostať vďaka Rádiu_FM, dva voľné vstupy budú vaše, ak nám napíšete, ako sa volá aktuálny tretí štúdiový album CHVRCHES. Odpovede posielajte do nedele 1. júla na adresu radiofm@radiofm.sk s predmetom WEBSÚŤAŽ AHOI!

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame