Tri dobré žúry na festivale Fjúžn 2018

Tri dobré žúry na festivale Fjúžn 2018

Festival Fjúžn tento rok pomáha budovať dôveru aj prostredníctvom dobrých žúrov.

V piatok 20. Apríla sa v bratislavskej Novej Cvernovke predstaví producent a beatmaker z Los Angeles Kutmah. Narodil sa vo Veľkej Británii egyptskej matke a škótskemu otcovi, vyrastal v Los Angeles, kde sa skamarátil s Flying Lotusom a vydáva v jeho vydavateľstve Brainfeeder. Okrem domácich mien ho počas večera doplní aj Sophie, eklektická DJka s iránsko-rakúskymi koreňmi.


V sobotu 21. apríla sa v bratislavskom klube MMC predstavia obľúbení Medial Banana, s hosťujúcim rapperom UCee. Ten má tuniské a egypstké korene a vyrastal v Resensburgu uprosted Bavorska. Slovenskú reaggae špičku doplní TiNG, osemčlenná medzinárodná kapela z Prahy. Ich vlastný eklektický štýl, ktorý nazývajú Praggamuffin, čerpá z reggae, ska, dancehallu, drum´n´ bassu, swingu, rocku a hip-hopu.


Ďalší klubový večer prinesie spolupráca s formátom Mäss, ktorý v piatok 27.4. v bratislavskej Fuge predstaví DJ set Lotica, známeho zo scény okolo vydavateľstva Janus, a strhujúci live act Soda Plains, elektronického producenta pôvodom z Hong Kongu, ktorý vyrastal vo Veľkej Británii a dnes pôsobí v Berlíne.


Vyberte si party, na ktorú chcete ísť, a napíšte nám na studio@radiofm.sk. Na každý večierok vyberieme jedného výhercu, ktorý od nás dostane dve vstupenky.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame