Máme vstupenky na slávnostnú premiéru a pobyt na Art Film Feste

Máme vstupenky na slávnostnú premiéru a pobyt na Art Film Feste

Vyhrajte vstupenky na obnovenú premiéru Šulíkovho filmu Všetko, čo mám rád a 2 noci v Košiciach.

22. júna sa v Košiciach v rámci Medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest uskutoční slávnostná premiéra zdigitalizovaného a zreštaurovaného filmu Martina Šulíka Všetko, čo mám rád z roku 1992.

Snímka Všetko čo mám rád rozpráva príbeh rozvedeného, momentálne nezamestnaného tridsiatnika Tomáša (Juraj Nvota), ktorý prežíva vzťahovú krízu  so svojou anglickou priateľkou Ann (Gina Bellman). Temperamentná a slobodomyseľná Ann sa vracia  späť domov  a chce, aby Tomáš odišiel s ňou.  Pokušenie je veľké, lenže to by znamenalo opustiť syna v komplikovanom tínedžerskom období, a aj rodičov, ktorí  sa dostávajú do veku, keď budú potrebovať pomoc. No a bývalá manželka (Zdena Studenková), sa tiež razantne hlási o slovo.

Trailer si pozrite tu .

Ak sa chcete zapojiť do súťaže o 2 vstupenky na slávnostnú obnovenú premiéru snímky Všetko, čo mám rád a 3-dňový pobyt v Košiciach na Art Film Feste (3 dni a 2 noci pre 2 osoby), správne odpovedzte na otázku: Kto si vo filme Všetko, čo mám rád zahral postavu syna hlavného hrdinu?

Odpoveď pošlite mailom do nedele 19. júna do 18:00 hod. na adresu: studio@radiofm.sk , do predmetu správy uveďte Všetko, čo mám rád.

Výhercu vyžrebujeme 20. júna v pondelkovom :Popo_FM s Luciou a Palom, kedy v štúdiu privítame Juraja Nvotu.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame