Arlo Parks, JFDR, Haepaary a The Armed z Pohody

Arlo Parks, JFDR, Haepaary a The Armed z Pohody

Čo nám prezradili hudobníci a hudobníčky na trenčianskom letisku?

Duo Haepaary inovatívne prepája tradičnú kórejskú hudbu s modernou elektronikou. „Na pódiu nevieme predviesť dokonale skomponované predstavenie, no javisko napĺňame hrdosťou na našu hudbu. Predvádzame naše presvedčenie,“ tvrdí dvojica v rozhovore.

1. Haepaary Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Kapela The Armed sa sformovala v roku 2009 v Detroite ako anonymné združenie. Mená členov ostávali dlho v tajnosti. Používali mnoho pseudonymov, mystifikácií a navonok ich reprezentoval producent a režisér Tony Wolski. Podarilo sa im udržať tajomstvo?

2. The Armed Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Britská hudobníčka Arlo Parks má za sebou rušný rok. Vydala druhý album aj debutovú zbierku poézie, vystúpila na Glastonbury a zúčastnila sa na charitatívnom projekte v Sierra Leone. O tom všetkom hovorila na tlačovej besede pred svojím koncertom.

3. Arlo Parks Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Ľudia mi často hovoria, že moja hudba je veľmi tichá. Možno je to preto, že zo skladieb postupne takmer všetko vyberiem, a veľa tam toho nenechám. Ale to, čo v nich zostane, je pre mňa najdôležitejšie,“ vysvetľovala islandská skladateľka a multiinštrumentalistka JFDR na tlačovke.

4. JFDR Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pripravili: Z. Líšková a K. Uhrová, Foto: Z. Líšková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame