Rádio_FM Night: Kristian Davidek (FM4 Davidecks) X FVLCRVM DJ set X Galagha

Rádio_FM Night: Kristian Davidek (FM4 Davidecks) X FVLCRVM DJ set X Galagha

Rádio_FM a bratislavský klub Kácečko sa spojili, aby vám priniesli zážitok z hudby, na ktorý budete dlho spomínať.

Už tretia Rádio_FM Night tohto roku  tentokrát prináša do Bratislavy rakúskeho DJa Kristiana Davideka (FM4 Davidecks). Za DJ pultom ho doplní FVLCRVM (DJ set) & Galagha. To všetko už 14. júna v Kácečku.

Ak sa chcete zabaviť sa na novej, neopočúvanej a naozaj kvalitnej tanečnej hudbe, túto párty si nesmiete nechať ujsť.

Kristian Davidek (FM4 Davidecks) je DJ a moderátor kultovej relácie rakúskeho rádia FM4. Jeho show je na európskej hudobnej scéne obrovským pojmom. Je totiž výkladnou skriňou DJov, v ktorej okrem legiend objavuje budúce hviezdy. Slogan jeho relácie je „Make You Feel“ a možno ho použiť aj na vystúpenia ako DJa. Je to o správnom výbere každej skladby a eskalácii hudby a atmosféry počas celej noci, až kým nedohrá posledná platňa.

Kto je “partypositive”, tomu FVLCRVM-a netreba ani predstavovať. Ako v jeho tvorbe, tak aj v jeho mixoch nechýbajú euforické melodické linky, rýchle tempá či extatické vyvrcholenia. Svoj set vyskladáva z hitov 90-tych rokov, či najnovších klenotov menej známych producentov. Posvätná legenda hovorí, že FVLCRVM nenecháva obetiam priestor oddýchnuť si a odísť na bar... Jeho DJ sety sú vlastne voľným pokračovaním posledných pätnástich minút jeho živej show. Ak ste nevideli jeho fenomenálne vystúpenie na hlavnom pódiu festivalu Pohoda, tak si ho rozhodne pozrite. Takto nejako bude po hudobnej stránke vyzerať aj jeho live DJ set: bit.ly/PozriTu

Trio DJov uzatvára moderátor Rádia_FM Galagha. V relácii Fresh_FM sa rovnako ako Davidecks venuje hudobným novinkám z tanečnej a klubovej scény. Rádio_FM Night v Kácečku bude teda garanciou novej a kvalitnej tanečnej hudby.

FB event: https://shorturl.at/dLKUw

Rádio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame