Bert & Friends vystúpia v rámci Rádio_FM Night v Novej Cvernovke

Bert & Friends vystúpia v rámci Rádio_FM Night v Novej Cvernovke

Vo štvrtok 28. októbra zahrá táto popová senzácia zaobalená v snovej retro atmosfére v Novej Cvernovke, kde sa predstaví v rámci svojho turné, ktoré nesie názov 2050.

Bert & Friends vstúpili na scénu singlami, ktoré už v súčasnosti nabrali takmer kultový charakter. V súčasnosti majú za sebou dve EP – Supr a Panna a Netvor.
V roku 2019 boli nominovaní na Cenu Anděl ako Objav roka a o dva roky neskôr získali Anděla za videoklip Piš mi básně. Na čele projektu stojí Albert Romanutti, ktorého autorský rukopis nezaprie vyštudovaného skladateľa, ale tiež niekoho, kto chce robiť veci inak a po novom.

Odkaz od Berta:

"Dobrý den, ahoj. Tohle je jeden z koncertů našeho zatím největšího turné. Jmenuje se 2050. Budeme hrát ve spousty městech a i tady v Bratislavě.
Děkujeme moc, mějte se supr a nashledanou. Váš Bert."

Ako už býva na Rádio_FM Night zvykom, tak po koncerte sa môžete tešiť aj na skvelé DJ-ské sety do nočných hodín. Tentokrát sa o hudobnú selekciu postarajú DJ-i Rafo (Popular) a Wnchnz.

Všetky informácie nájdete aj vo FB udalosti.

COVID-19 opatrenia:

Vstup na akciu je povolený iba zaočkovaným osobám s platným očkovacím  preukazom GreenPass. Túto aplikáciu si prosím stiahnite a pripravte vopred, už
s aktivovaným QR kódom. Taktiež vás prosíme aby ste vo vnútorných priestoroch Cvernovky mali vždy nasadené rúško alebo respirátor. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu termínu alebo zrušenie akcie v dôsledku nariadení súvisiacich s pandémiou koronavírusu. Počas akcie odporúčame dodržiavať nariadenia proti šíreniu COVID-19. Kapacita bude obmedzená podľa aktuálnej vyhlášky. Vstup na akciu je povolený iba osobám starším ako 18 rokov.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame