Rádio_FM Night: Artist3 / Hugo Hypetrain / Džunya G / DJ Vec

Rádio_FM Night: Artist3 / Hugo Hypetrain / Džunya G / DJ Vec

Piatok 13.9. / 21:00 / KC Dunaj

Zaručujeme vám, že septembrový piatok trinásteho určite nebude nešťastný! Po letnej prestávke totiž prichádza prvá klubová noc v tejto sezóne, tentokrát s hip-hopovou príchuťou. V piatok 13. septembra vám v bratislavskom KC Dunaj svoje sety naservírujú ARTIST3, HUGO HYPETRAIN, DŽUNYA G a DJ VEC. Na parkete to navyše roztočí tanečná trojica RUDE BOYS v zložení Spunkey BKP, Romski a Otec Mirec.

artist3.png

ARTIST3

ARTIST3 využíva svoje telo všemožnými spôsobmi. Je to uznávaný tanečník, známy za hranicami našej krajiny, milovník hudby a taktiež moderátor programu BezPózy_FM. Svoju lásku pre hudbu pretavil do aktívneho DJ-ingu a ako ambasádor Universal Playground SOUND už stihol hrať napríklad vo Frankfurte, Salzburgu, Prahe či v rôznych známych kluboch Slovenska.

Hugo-Hypetrain.png

HUGO HYPETRAIN

Hugo Hypetrain hrá temné melódie pôvodom z južnej strany Chicaga a severnej strany Londýna. Na Rádio_FM Night však vysoké tóny nečakajte, pohybovať sa bude výhradne v spodných frekvenciách minimalistického D'n'B a Juke s presahmi do alternatívneho hip-hopu a UK garage.

Džunya-G.png

DŽUNYA G

DŽUNYA G je rodený Zvolenčan, ktorý na seba po prvýkrát upozornil ako rezident spoza DJ desku dnes už legendárneho klubu Spojka. V jeho freestylových setoch kombinuje širokú škálu hudobných žánrov bez rešpektu k BPM. Najčastejšie sú to hip-hop, bass music, footwork, trap, jersey club či electronic. Okrem DJ-ingu sa už takmer dekádu venuje koordinácii projektu Red Bull Music Academy v Čechách a na Slovensku. Za posledné dva roky organizoval lokálnu adaptáciu tohto projektu pod názvom Bass Camp v Prahe a Bratislave. Na jednom pódiu vystupoval s menami ako Daddy G (Massive Attack), Kode9, DJ Shadow či The Prodigy.

Vec.png

DJ VEC

Rapper, DJ, hudobný producent a jedna z najvýraznejších postáv slovenského hip-hopu Vec v roku 1997 vydal spolu s Midim album Trosky, ktorý už dnes zaraďujeme medzi hip-hopovú klasiku. V roku 2001 sa ako DJ prebojoval na svetové finále DMC v Londýne. Neskôr začal vydávať veci pod vlastným pseudonymom. Na konte má albumy Dobré ráno (2005), Funkčný veterán (2008), Stereo farbo slepo (2012) a EP Domáce potreby (2016), ktoré ocenili nielen fanúšikovia, ale aj kritici. Nahrávka Stereo farbo slepo si vyniesla ocenenie Album roka a Nahrávka roka v kategórii Hip-Hop / Rap / R'n'B na Radio_Head Awards 2012, o štyri roky neskôr zabodovalo v rovnakej kategórii aj osobné EP Domáce potreby. Ľudí si získal tým, že v jeho hudbe i textoch nedominuje ego, ale myšlienka a názor, a to všetko s dávkou nadhľadu.

Rude-Boys.png

RUDE BOYS

Romski, Spunkey a Otec Mirec, to je trojica slovenských tanečníkov vystupujúcich pod menom RUDE BOYS. Fúziou ich atómovej energie a grime-ovej hudby vznikla kolaborácia, ktorá jednoznačne rozhýbe celý parket.

Lístky na septembrovú Rádio_FM Night môžete získať v súťažiach vo vysielaní Rádia_FM, ako aj na Instagrame Rádia_FM.

Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/575289526339169/

Vstup 18+

FM_terasa.png

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame