Narodeninový koncert Rádia_FM - Editors

Narodeninový koncert Rádia_FM - Editors

Anglická kapela Editors sa opäť vráti na Slovensko a Rádio_FM bude po jej boku oslavovať svoje 14. narodeniny! Indie-rockové zoskupenie zaznie naživo už 26. novembra v bratislavskej Refinery Gallery.

Editors od roku 2002, kedy vznikli, vystupovali pod viacerými menami: Pilot, The Pride alebo Snowfield. Ich hudba je častokrát prirovnávaná k tvorbe Joy Division, Echo & The Bunnymen, Interpol, Elbow, U2 či R.E.M. Počas svojho pôsobenia si vybudovali meno nesúce prívlastky ako jedna z najvýznamnejších kapiel hrajúcich indie-rock.


Ich debutový album The Back Room bol v roku 2006 nominovaný na Mercury Prize a nasledujúci album An End Has a Start im v roku 2007 zabezpečil nomináciu na Brit Awards v kategórii najlepšia britská kapela. V súčasnosti majú na konte 6 štúdiových albumov, z ktorých posledný Violence vyšiel v marci tohto roka. Aj napriek tomu, že nahrávka zvukovo ustupuje od ich predošlej tvorby a prichádza s novým znením, získava od kritiky pozitívne ohlasy.


Príďte osláviť už 14. narodeniny vášho Rádia_FM počas dark disco párty, o ktorú sa postarajú legendárni Editors!

editors_A1_FM_koncert_partneri_04.jpg

Lístky môžete vyhrať počas nášho denného vysielania, ale aj prostredníctvom súťaže na našom Facebooku. Ďalšie sú k dispozícii na http://www.xl.sk/koncerty/editors-2019-ba-refinery.

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame