Nová hudba_FM: 52. týždeň

Nová hudba_FM: 52. týždeň

Tiga - Don't Break My Heart

Známy dekadent Tiga už nie je to, čo býval. Vracia sa po siedmych rokoch a tentoraz spieva Don´t break my heart. Ale pristane mu to aj tak.


Hooverphonic – Badaboum

Hooverphonic sú belgická kapela, ktorá často mení zostavu, a aj celkový zvuk. Niečo v nich však zotrváva. Čo to je, na to možno prídete, keď sa započúvate do piesne Badaboum.


Grimes - Flesh without Blood

Grimes je stále globálna popová hviezdička. Za tri roky na scéne však dospela, pod krídla si ju vzalo vydavateľstvo 4AD a jej album Art Angels sa vyskytuje vo všetkých dôležitých výročných rebríčkoch za rok 2015. Ak ste ešte nepočuli, skúste to s jej piesňou Flesh Without Blood.


Jelly Belly – New Border

Aj u nás máme kapelu, ktorá sa inšpiruje Detroitskou garážovou scénou uplynulých dekád. Keď ku nám raz príde zahrať Jack White, predkapelu by mu mohli robiť Jelly Belly. Sú z Košíc a ich tretia štúdiová nahrávka This ain´t no sa hlási o vašu pozornosť. Toto je pieseň New Border.

Blood Orange - Sandra's Smile

Dev Hynes je univerzálny hudobník. Hral punk v Test Icicles, chvíľu si hovoril Lightspeed Champion a teraz je Blood Orange. Pieseň Sandra´s Smile má v sebe niečo zo súčasného rnb a tak trochu Unfinished Sympathy od Massive Attack (starých Massive Attack).


FVLCRVM – Jet City

Fvlcrvm opäť útočí rýchlosťou prúdovej stíhačky. Jet City je track, ktorý bude ruinovať tanečné parkety popri Hudsonovi Mohawkovi či Rustiem.

Pripravil: Faun

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame