Nová hudba_FM: 45. týždeň

Nová hudba_FM: 45. týždeň

Bad Karma Boy - Názory Nálady (Ja viem / Ty tiež)

Album Bad karma Boy Údolia a kopce vyšiel už pred rokom, ale stále sa z neho dá vytiahnuť ďalší singel s rádiovým potenciálom. Názory Nálady je pieseň ktorú si čoskoro budete pospevovať, verte nám.


Hot Chip - Dancing In The Dark

Dancing in the Dark od Bruca Springsteena je pieseň, ktorú väčšinou preskakujete, keď si v aute púšťate CD „Best of 80´s“, ktoré ste našli zabudnuté na dne priehradky.   
Hot Chip z nej však odobrali machovskú intonáciu, a nakoniec je z toho celkom pekná pesnička, čo poviete.


Bloc Party - The Love Within

Velikáni Bloc Party sa takmer pred troma rokmi odmlčali. Na budúci rok však ohlásili návrat s albumom Hymns. Predznamenáva ho singel The Love Within, ktorý je jednoduchý, ale účinný.


Jana Kirschner – Duch mesta (Fallgrapp remix)

Remixy Moruše od Jany Kirschner je priekopnícky projekt. Moruša: Remixed je nahrávka po ktorej siahnite, keď chcete spoznať domácich producentov, ktorí tvoria invenčnú a neopočúvanú hudbu. Postupne vás budeme zoznamovať s niektorými aj v našom dennom vysielaní. Začíname s Fallgrappovým remixom pre pieseň Duch Mesta.

Wilco - The Joke Explained

Ak máte radi žánre, ktorá tvoria americkú hudobnú tradíciu, mali by ste mať radi kapelu Wilco. Ak aj nie, mohli by ste to skúsiť, Wilco sú prístupní a netlačia príliš na pílu. Spomeňte si, ich deviata štúdiovka Star Wars bola nedávno našim albumom týždňa. A ak ste ich vtip stále nepochopili, skúste to s piesňou Old Joke Explained.


Saténové ruky – 5T

Album Bozkávam od Saténových rúk je dobre preverený v našom vysielaní, a aj na početných koncertoch. Kým vyjde ich nový materiál, ktorý by sa mohol volať 5 smutných piesní, budete z nášho vysielania počúvať pieseň o piatich T.

Pripravil: Faun

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame