Nová hudba_FM: 41 týždeň

Nová hudba_FM: 41 týždeň

Swim Deep – Namaste

Zoberte bíty z ranných rokov 90-tych, zmiešajte s 80-tkovými syntiakmi, na také teraz v Británii počúvajú. Swim Deep sa vezú na podobnej retro vlne dance popu ako Real Lies, či Everything Everything. Ale podarila sa im zapamätaniahodná pieseň. Volá sa Namaste.


Real Lies – North Circular

My o Real Lies, a tí sa tu vozia po mestskom obchvate. Pieseň North Circular opisuje trudný život kapely na veľkom londýnskom okruhu. Alebo nie?


Leftfield & Sleaford Mods – Head And Shoulders

Leftfield sú späť a po šesnástich rokoch vydali svoj tretí album Alternative Light Source. Hosťujú tu okrem iných aj enfant terrible britského rapu - duo Sleaford Mods. Vyskúšajte si niečo z britského slangu, a spôsobu života v piesni Head and Shoulders.


Roots Manuva – One Thing

Britský rap nezanikol ani príchodom dubstepu, grimu a iných mutantov. Príkladom je tvorba Roots Manuvu. Ten však na novom singli One Thing nepohrdol novým hudobným šatom, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani mladíci zavretí kdesi v štúdiu v južnom Londýne.


ASAP Rocky – Electric Body Feat Schoolboy Q

Zato ASAP Rocky sa za sledovanie módnych trendov nehanbí. Tento rok vydal svoj iba druhý štúdiový album, no hiphopová komunita ho adoruje a dáva na piedestál medzi Draka, či Kendricka Lamara. My si hrávame pieseň Electric Body, na ktorej rapuje aj Schoolboy Q.


Editors – Life Is A Fear

Na svojom piatom štúdiovom albume In Dream majú Editors až príliš veľa syntezátorov. Ortodoxní fanúšikovia im to nevedia odpustiť, my sme si už zvykli. Napríklad aj na singli Life is a Fear.


Pripravil: Faun

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame