Nová hudba_FM: 37. týždeň

Nová hudba_FM: 37. týždeň

Empres Of – Water Water

Empres of je newyorčanka a v piesni Water Water spieva – predstavte si, o vode.

Oproti takej Grimes Empres of ľahko odlíšite od tuctového rádiového synthpopu. Alebo si pri jej počúvaní  spomeniete na sesterské duo Haim?


Sarah Cracknell - Nothing Left To Talk About (featuring Nicky Wire)

Ak hľadáte v záplave novej hudby známy ostrov, tak neprehliadnite spoluprácu speváčky Saint Etienne a basistu z Manic Street Preachers. Nesnažia sa napodobniť moderný zvuk, ale robia to, čo im už vyše dvoch desaťročí funguje. Pieseň sa volá Nothing Left to Talk About.


Tobias Jesso Jr. Without You

Without you je, ako už názov napovedá, dramatická pieseň o rozchodoch. Tobias Jesso Jr je debutant z Kanady. Pieseň Without You znie, akoby si za klavír sadol John Lennon.


Shura – White Light

Mladučká londýnčanka Shura nahrala náladový song, ktorý môže byť ideálnym soundtrackom pre nadchádzajúcu jeseň. Aj napriek silnej melanchólii znie pieseň White light tak, ako má znieť moderný synth pop.


Ghostpoet And Nadine Shah X Marks The Spot

Žáner alternatínvy rap je pestrejší než kedykoľvek predtým a Ghostpoet je jeho typickým zástupcom. Jeho nový album je všetko iné, len nie klasická rapová doska. Mohol by sa vám páčiť, ak máte radi Young Fathers. Hypnotická a pochmúrna, no o to silnejšia pieseň v našom playliste sa volá X marks the spot.


U.S. Girls Damn That Valley

Vydavateľstvo 4AD aj v roku 2015 vydáva osobité hudobné talenty. US Girls je američanka presťahovaná do Kanady, ktorá operuje so sociálnou kritikou, hudbou 60-tych rokov a moderným popom. A do piesne Damn that valley sa ešte k tomu aj dobre pohupuje.


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame