Nová hudba_FM: 30. týždeň

Nová hudba_FM: 30. týždeň

Erlend Øye, The Ting Tings aj Purist

Purist – Back

Skladba Back je prvým singlom z debutového albumu Colourful Noise od trojice Purist, ktorý by mal vyjsť na jeseň. Kapela svoj prvý album nahrala v Red Bull štúdiách v dánskej Kodani.

King Creosete – For One Night Only

Škótsky pesničkár Kenny Anderson alias King Creosote vydal v júli na značke Domino svoju novinku From Scotland with Love. Hudba z tohto albumu sa objaví aj v rovnomennom poetickom dokumente, obe diela totiž vznikli spoločne ako kolaborácia Kennyho a režisérky Virginie Heath. Prvým singlom sa stala For One Night Only.

Basement Jaxx – Never Say Never (feat. ETML)

Simon Ratcliffe a Felix Buxton alias Basement Jaxx sa po päťročnej prestávke vrátia už o dva týždne s novým albumom Junto. Na štvrtom singli Never Say Never hosťuje londýnsky spevák ETML.

 

Erlend Øye – Garota

V októbri sa dočkáme druhého sólového albumu speváka Kings of Convenience a Whitest Boy Alive Erlenda Øyeho. Štúdiovku Legao nahral v Reykjavíku spolu s islandskou reggae kapelou Hjálmar, predznamenáva ju singel Garota.

Courteeners – How Good It Was

Courteeners vydajú už budúci týždeň svoj štvrtý album Concrete Love. Niekoľko piesní, ktoré sa im naň nezmestili a bolo im ľúto ich nevyužiť, skončili na aktuálnej EP How Good It Was. Hráme si z nej rovnomenný singel.

The Ting Tings – Wrong Club

Na jeseň sa s novým albumom vráti aj britské duo The Ting Tings. Prvou ochutnávkou z ich tretej štúdiovky Super Critical, ktorá bude obsahovať deväť skladieb, je singel Wrong Club.

Nina_FM, Daniel Baláž

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame