Nová hudba_FM: 22. týždeň

Nová hudba_FM: 22. týždeň

Flume - Never Be Like You feat. Kai

Austrálčan Flume vytvoril kdesi v roku 2012 zvukový a rytmický štandard, ktorí dodnes nasledujú mnohí. V podobnom duchu a remeselne dobre zvládnutá je aj jeho novinka Never Be Like You, v ktorej spieva Kai.


Emmy The Great - Algorhytm

Algorhytm je pieseň na bezstarostné letné rána či podvečery, kedy sa môže stať hocičo a všetko dobre dopadne. Spieva ju Emmy the Great. S touto piesňou ide všetko lepšie. Možno si z nej treba spraviť algorytmus.


Beirut - Perth

Zach Condon alias Beirut rád spoznáva nové krajiny a mestá, a na základe nich pomenúva svoje piesne. Bratislavu už navštívil a tentoraz sa vybral do Perthu.
Pri cestovaní s Beirutovou hudbou sa môžete spoľahnúť, že dostanete presne to, čo očakávate: mix rôznych kultúr a rukopis ktorý rozpoznáte po prvom takte.


M83 – Do it, Try it

Francúzsky projekt M83 vydal albumovú novinku Junk. Tá sa nesie v duchu soft-rockového osemdesiatkového retra. Antony Gonzalez na nás skúša, koľko majestátnych refrénov a presladených sól ešte zvládneme. Minimálne single sú však prudko počúvateľné. Prvý z nich sa volá Do it, Try it.


Jean-Michel Jarre - What You Want (feat. Peaches)

To je kombinácia! Večná provokatérka Peaches a konzervatívny Jean Michael Jarre nahrali spoločnú pieseň. A výsledok je taký, že by ste ju netipli na ani jedného. Volá sa What You Want.


Peter Bjorn and John - What You Talking About?

Peter, Bjorn and John zložili ďalšiu mimoriadne chytľavú pieseň. What you talking about asi nebudete mať ako zvonenie na mobile ako Young Folks, ale ľahko si ju zapamätáte.


 

Pripravil: Faun

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame