Nová hudba_FM: 15. týždeň

Nová hudba_FM: 15. týždeň

Underworld – I Exhale

Underworld sú späť. Vystúpia na Slovensku, ich spevák Karl Hyde oslávi budúci rok šesťdesiatku a vychádza im album Barbra Barbra. Techno kapela po dvadsiatich piatich rokoch začala hrať postpunk? Aspoň v úvodnom singli I Exhale áno.


PPE – Basová pasca

Keď chlapci sú v pasci, tak o tom už pieseň existuje dávno. A keď sú chlapci z Pudingu Pani Elvisovej v basovej pasci, tak o tom tiež zložili pieseň, jednu z najlepších na aktuálnom albume Tektonická platňa.


PJ Harvey - The Wheel

Nový album od Poly Jean Harvey Six Demolition Project vychádza už tento piatok. Pieseň The Wheel je z neho druhý singel, a je hodný návratu po piatich rokoch. Pieseň je opäť angažovaná, a opäť silná. Čoskoro aj naživo.


This is Kevin - to Rufus

Vždy keď zaznie v našom éteri hlas Karola Machatu a Františka Kovára, buďte si istí, že počúvate nového This is Kevina. Roman Ferianc v novej piesni vzáva hold Milanovi Rúfusovi. Jeho pocta Louisovi Pasteurovi má už takmer 17 rokov, a vôbec to na nej nepočuť. Bude to prípad aj Rúfusa?


Videos – Run (FVLCRVM remix)

Videos sú audiovizuálny projekt, v ktorom sa spojili Slovák a Čech. Jeho špecialitou je to, že sa ťažko googli, a že sa dá počúvať aj bez video stopy. Singel Run sprevádzajú aj remixy od popredných domácich producentov. Za tento môže FVLCRVM.

Foolk - You (So Not Chill) feat. Know Kontrol

Majster elekronických miniatúr Foolk dokáže na ploche dvoch – troch minút povedať toľko, na čo iní potrebujú EP platňu. Foolk tentoraz nahral pieseň s hitovým potenciálom, na ktorej spieva američan Know Kontrol. Áno, aj toto je slovenská hudba.

Pripravil: Faun

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame