Nová hudba_FM: 9. týždeň

Nová hudba_FM: 9. týždeň

Dornik - Strong

Akoby niekto objavil nevydanú nahrávku od Michaela Jacksona z najlepších rokov, kedy spolupracoval s Quincy Jonesom. Toto je Dornik a jeho elektronický soul v piesni Strong.


Machinedrum - Take Flight(FVLCRVM RMX)

FVLCRVM hladko a prirodzene inovuje svoj zvuk a darí sa mu. Jeho verzia Take Flight pre Machinedruma vyhrala v remixérskej súťaži, a opäť sa o ňom hovorí v zahraničí.


The Last Shadow Puppets - Bad Habits

Superskupiny vznikajú z rôznych dôvodov, iekedy aj kvôli tomu, aby zakryli muzikantskú krízu. The Last Shadow Puppets však majú dosť fanúšikov, ktorí sa tešia z nového materiálu po šiestich rokoch. Predznamenáva ho pieseň Bad Habits.


The Chemical Brothers - Wide Open ft. Beck

Chemical Brothers a Beck sa určite poznajú už roky, no až teraz nahrali spoločnú pieseň. Pochádza z albumu Chemických Bratov - Born in the Echoes, ktorý je plný spoluprác, a je dobre preverený v našom vysielaní.


The Prodigy v Public Enemy - Shut 'Em Up

Keď sme pri tých spoluprácach veľkých mien: The Prodigy a Public Enemy sa v štúdiu nikdy nestretli, a aj tak majú spoločnú pieseň. Pôvodne neoficiálny fanúšikovský bootleg Shut´Em Up sa zapáčil Liamovi Howletovi, až ho zaradil na deluxe edíciu albumu The Day is my Enemy.


Iggy Pop - Gardenia

Iggy Pop sa na svojom novom albume Post Pop Depression obklopil hudobníkmi o dve generácie mladšími. Či mu to pristane alebo nie, to posúďte sami. Ak vám je gitara v piesni Gardenia povedomá, vedzte, že patrí Joshovi Homiemu z Queens Of The Stone Age.


Pipravil: Faun

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame