Naživo_FM: * Graeme Mark a Whithe

Naživo_FM: * Graeme Mark a Whithe

Prvý jesenný Go2stage koncert priniesol ďalšie nové mená, ktoré zaujali v projekte Demovnica_FM.

Ako prvý predstavil svoje gitarové skladby pesničkár Graeme Mark, ktorý sa na Slovensko presťahoval zo Severného Írska zhruba pred troma rokmi.

Graeme nepíše texty o láske, najčastejšie sa podľa jeho slov zaoberá celkovo vzťahmi medzi ľuďmi.

Vypočujte si jeho The Masks:


Ako druhá vystúpila na pódiu bratislavská psycho-popová kapela HoreHigh„Inštrumentálna hudba sa u nás kamaráti s elektronikou a dokopy dávajú rozľahlý priestor pre spev a sólové nástroje,“ hovoria členovia kapely o svojej hudbe. Na ich koncerte zaznela aj pocta Dežovi Ursínymu a Jarovi Filipovi „Ja som ten čo hrával s Dežom,“ ostatné skladby boli ich autorské piesne.

Bratislavský hudobník Whithe má len 16 rokov. Venuje sa melancholickej elektronike/future garage. Whithe sa zúčastnil aj na tohtoročnom Red Bull Bass Music Academy, sprevádzal projekt Sekuoia v ateliéri Babylon a nedávno si zahral aj na festivale Waves. Koncom tohto roka chystá EP.

Na demovnicovom koncerte zahral aj skladbu Why:


Viac klipov z Naživo_FM nájdete TU.


Galéria

Graeme Mark 1.jpg Graeme Mark 2.jpg Graeme Mark 3.jpg Horehigh 1.JPG Horehigh 2.JPG Horehigh 3.JPG Horehigh 4.JPG Horehigh 5.JPG Horehigh 6.JPG Whithe 1.JPG Whithe 2.JPG whithe 3.JPG Whithe 4.JPG Whithe 5.JPG Whithe 6.JPG
Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame