Naživo_FM: * Radiopieces, Oksyi, EgoSurfer a Carpet Cabinet

Naživo_FM: * Radiopieces, Oksyi, EgoSurfer a Carpet Cabinet

Posledný koncert Go2stage v roku 2014 opäť podčiarkol multižánrovosť projektu Demovnica a jeho prepojenie aj s lokálnou scénou. Do hlavného mesta priniesli organizátori Go2stage koncertu opäť štyri kapely z rôznych regiónov. Rocková kapela Radiopieces pochádza zo Žiaru nad Hronom, EgoSurfer zo Zvolena, pôvodom ukrajinská speváčka Oksyi žije v Nitre a R´n´B, funky a soulová skupina Carpet Cabinet  pôsobí najmä v Brne, ale pochádza zo Skalice. Návštevníci Nu Spirit Clubu tak spoznali vzorku tých najzaujímavejších hudobných nováčikov. Projekt Naživo_FM bol pri tom a prináša vám záznam z jednotlivých koncertov.

Radiopieces zahrali jednu zo svojich slovenských skladieb, ktorá hovorí o rôznych ľudských charakteroch. Skladba Poviedka: 

Pesničkárka Oksyi si na pódiu vystačila s gitarou, spevom a svojou výrečnosťou. Vypočujte si jej hudobné vnímanie času:

EgoSurfer predstavil live svoju one man band, ktorá sa hudobne podľa jeho slov približuje najviac lyrizovanej elektronike s prvkami up-beatu.  V Demovnici zaujal so skladbou Ohňostroj, na koncerte ju predstavil naživo:

Carpet Cabinet si získali publikum už od začiatku vystúpenia. Speváčka Ashley Sarah Aberman a jej černošsky podfarbený hlas  a do toho saxofón, trúbka, gitara, klávesy, basgitara, bicie a vocodér. Ich tanečná hudba nakoniec vyvolala v publiku ovácie a skandovanie názvu kapely. Pozrite si záznam z ich koncertu. Skladba God Sake.

Viac klipov z Naživo_FM si môžete pozrieť TU.

Galéria

Carpet Cabinet2.png Carpet Cabinet1.png Carpet Cabinet3.png Carpet Cabinet4.png Carpet Cabinet5.png EgoSurfer1.png EgoSurfer2.png Oksyi1.png Oksyi3.png Oksyi2.png Oksyi4.png Radiopieces1.png Radiopieces2.png Radiopieces3.png
Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame