Naživo_FM: * Tante Elze na Pohode

Naživo_FM: * Tante Elze na Pohode

Naživo_FM prináša klipy zo živých hraní v Rádiu_FM.

Bolo leto 2014, festival Pohoda v plnom prúde a stan v Rádio (aktívnej) zóne_FM bol plný. Teplo narúšala len mrazivá snivá hudba Tante Elze, ktorá nás prebudila svojou jemnou melanchóliou. Zaspomínajte si na leto a pozrite si záznam z jej koncertu vďaka Naživo_FM. Skladbu Nespi vytvorila Tante Elze tesne pred festivalom. Na kvalite skladby to však vôbec neuberá. Presvedčte sa o tom sami:

So skladbou When The Days zaujala Tante Elze v projekte Demovnica_FM. Predstaviť ju bola už aj na koncerte Go2Stage a v Ráne na eFeMku, vtedy si však vystačila s klavírom a počítačom. Na festivale ju sprevádzala kapela.  

„Hrať na Pohode bolo pre mňa , ale aj pre ostatných hudobníkov z pohodovej zostavy veľké  vzrúšo, keďže sme v tejto formácii vystupovali  prvýkrát. Keď človek prejde z jedného človeka na päťčlennú zostavu, veľa vecí sa náhle zmení. Bol to určitý stres aj z hľadiska nazvučenia, čo na nás možno bolo trochu vidno, ale človek stále zbiera nové a nové skúsenosti a niečo nové sa učí,“ hovorí o premiérovom hraní s kapelou Tante Elze.  

Ako dodáva: „Zahrala som sólovo aj tri nové slovenské piesne s pracovnými názvami Nespi, Sauronovo oko a Časopriestor, ktoré síce ešte nemajú aranžmá pre kapelu, ale snáď čoskoro budú mať. Som rada, že je môj repertoár zrazu minimálne z polovice slovenský. Stále sa ho snažím rozširovať o nové slovenské piesne.“

Viac klipov z Naživo_FM nájdete TU.

Galéria

tante-elze tante-elze-2 tante-elze-3 tante-elze-4 tante-elze-5
Regina_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame