Naživo_FM: Novembrová Demovnica

Naživo_FM: Novembrová Demovnica

Naživo_FM prináša klipy zo živých hraní v štúdiách Rádia_FM.

Demovnica_FM predstavila 13. novembra na treťom koncerte Go2Stage ďalšiu päticu tých najzaujímavejších hudobných projektov, ktoré sa do hitparády prihlásili. V nových priestoroch Nu Spirit Clubu vystúpila melancholická speváčka Tante Elze, rockster-popová formácia Scott and Zelda, elektronická indie-rocková kapela Franny´s Coat, psycho-thrillerová kapela Fúzy Múzy a post-metalová kapela Bedlam.

Ako zneli naživo môžete zistiť vďaka projektu Naživo_FM.

Ako prvá vystúpila psycho-thrillerová kapela z Prešova Fúzy Múzy, ktorej hudba je založená na pevnom podklade bicích nástrojov, chytľavej basovej linky a gitare. V ich skladbách môžete spozorovať atmosféru hmyzu, filmu alebo duševných chorôb. Fúzy Múzy vystupujú v elegantne extravagantných kostýmoch. Pozrite si ich vizuálnu show na vlastné oči.

Schizofrénia v podaní Fúzy Múzy.

Druhá sa na pódiu prezentovala bratislavská skupina Scott & Zelda, ktorá len nedávno vydala svoje EP.

 Scott & Zelda a ich skladba Skús neexistovať.

Tante Elze sa v Rádiu_FM objavila ako úspešná „demovnicová interpretka“ už počas Audioportu, ktorý je spoločným vysielaním Rádia_FM a českého Radia Wave. V Demovnici zaujala skladbou When the Days.

Tante Elze: Včelár

Ako štvrtá vystúpila indie formácia s prvkami post-rocku Franny’s Coat, ktorú založili v septembri roku 2011 Dominik Kitko (spev, gitara, sample) a Miro Selecký (bicie, vokály). V demovnici mali úspech s piesňou Eyes Closed.

14 minút v päťminútovej skladbe od Franny´s Coat.

Koncert Go2Stage ukončila trojčlenná post-metalová kapela Bedlam zo severného Slovenska. Skupina nahrala v roku 2011 svoje debutové bezmenné EP, ktoré obsahuje tri skladby. Začiatkom tohto roka sa Bedlam objavili vo vysielaní Rádia_FM, konkrétne v metalovej show Rudiho Rusa - Headbanger_FM. Pozrite si ich klip z koncertu k piesni Modern Slave.

Všetky klipy z projektu Naživo_FM si môžete pozrieť tu.

Galéria

tante bedlam frannyscoat scottzelda bedlam2 fuzymuzy
Regina Annušová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame