Pohoda deň 2017 vo forme video-denníčka

Pohoda deň 2017 vo forme video-denníčka

Streda 17. mája bola v pyramíde zasvätená Pohoda dňu_FM. Z jednej sály sa program rozšíril do troch, a tak ste si v rámci dňa mohli pozrieť improvizáciu Slam poetry, premiéru dokumentu 20 rokov Pohody, literárne čítania v rámci akcie Čau o piatej a neskôr aj koncerty. Organizátori festivalu, ktorých ste na chodbách rozhlasu mohli stretnúť osobne, vám opäť predstavili novinky najbližšieho ročníka – od gastro špecialít až po program. Pozrite si krátke video, ktoré dáva dokopy všetky čriepky z tohto skvelého dňa vďaka Naživo_FM:


Nakoniec to bola práve hudba, čo vás zrejme najviac pritiahla do Slovenského rozhlasu. Na koncerte berlínskej speváčky s brazílskymi koreňmi Dillon ste zaplnili Veľké koncertné štúdio. Dillon zanechala veľmi príjemnú stopu. Za sprievodu klavíra hrala svoje nežné piesne a vo chvíli, keď zazneli prvé tóny jej hitu Tip Tapping, ste už spievali s ňou. Vďaka projektu Naživo_FM si môžete pripomenúť jej koncert prostredníctvom čierno-bieleho videoklipu.

Dillon – A Matter of Time


Mladá slovenská kapela Tolstoys sa dozvedela o tom, že bude hrať na Pohode veľmi bizarným spôsobom. Mala veľké šťastie, že ju Michal Kaščák náhodou počul v našom vysielaní, kde ho ihneď zaujala originálnym zvukom. Slovo dalo slovo a tento rok uvidíte Tolstoys v Trenčíne. Predtým sa kapela predstavila v štúdiu č. 1. Zahrali pieseň, ktorú veľmi dobre poznáte z nášho vysielania – Agapé:

Tolstoys - Agapé



Galéria

Dillon 1.PNG Dillon 2.PNG Dillon 3.PNG Dillon 4.PNG Dillon 5.PNG TL 01.PNG TL 02.PNG TL 03.PNG TL 04.PNG TL 05.PNG TL 06.PNG TL 07.PNG TL 08.PNG TL 09.PNG TL 10.PNG TL 11.PNG
Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame