Naživo_FM: Jana Kirschner predstavila nový singel Sama

Naživo_FM: Jana Kirschner predstavila nový singel Sama

Naživo_FM prináša klipy zo živých hraní v štúdiách Rádia_FM.

Desaťčlenný zbor hudobníkov a na ich čele speváčka Jana Kirschner. Štúdio Rádia_FM bolo vo štvrtok 10. októbra vďaka trom vokalistkám, husliam, violončelu, cimbalu, akordeónu, klarinetu a gitary plné hudby. Jana Kirschner prišla do Rána na eFeMku predstaviť svoj nový dvojalbum Moruša– Biela a Čierna, konkrétne jeho prvú časť Biela.

Album Moruša- Biela vyjde už v polovici novembra, vydanie druhej časti albumu Moruša- Čierna avizuje Jana Kirschner na začiatok roka 2014. Turné k novému albumu Moruša- Biela sa začína už v novembri, moderátori Rána na eFeMku Ego a Dominika však mali možnosť vychutnať si koncertné prevedenie nového singlu Sama naživo ako úplne prví. Singel Sama odohrala Jana Kirschner prvýkrát verejne práve v Rádiu_FM  a vy môžete byť opäť pritom vďaka nášmu projektu Naživo_FM.

Pripomenuli sme si aj jej predošlý album Krajina rovina.

Keby si bol môj, spievala Jana Kirschner so šarmom jej vlastným.

Pozrite si aj ďalšie videoklipy, ktoré sú záznamom zo živých hraní v našich štúdiách. Pod hlavičkou Naživo_FM nájdete na našom Youtube kanáli klipy od The Boxettes, Woluuxa, Ósk and Brynja, Tante Elze, Katarzie, Kittchena, Zlokota, Brainscan, Holotropic, ale aj od Le Payaco. Sledujte nás naďalej. V budúcom vydaní prinesieme klip z hrania legendárneho egyptského perkusionistu a skladateľa Hossama Ramzyho.

Galéria

Kirschner4 kirschner1 Kirschner2 Kirschner3 Kirschner5 Kirschner6
Regina Annušová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame