Naživo_FM: Woluux a The Boxettes

Naživo_FM: Woluux a The Boxettes

Naživo_FM prináša klipy zo živých hraní v štúdiách Rádia_FM.

Piatkové Ráno na eFeMku sa 27. septembra rozozvučalo funky hudbou bývalého bubeníka britskej skupiny Sister Gracie  - londýnskeho DJ-a Woluuxa, ktorý momentálne žije na Slovensku. Jeho energická hudba ponúkla elektroniku obalenú v hip-hopových beatoch a jazzovej plnke s glitch prvkami.

Ego a Dominika mali možnosť vidieť zblízka, ako dokáže jeden človek vytvoriť tak prudko tanečnú hudbu vďaka klávesom, elektronickým bicím, samplerom a padom. Vy si môžete pozrieť jeho živé hranie vďaka projektu Naživo_FM, ktorý prinášame vďaka spolupráci s Motmotu.

Vypočujte si tiež Woluuxov nový song Na Na Nu z jeho prvého EP Fuhng Kee.

Hudba z Londýna mala priestor aj v Popo_FM. Mizziho a Luciu len nedávno poctila svojou návštevou päťčlenná formácia The Boxettes, ktorá  svojím vystupovaním úplne vybočuje z predstáv o bežnej dievčenskej skupine. Hudba The Boxettes je tvorená len hlasmi jej členiek. Dostane vás však aj vďaka pôvabnej choreografii speváčok. Tá len dodáva na vizualite beatov, ktoré vyskakujú z hrdiel týchto všestranných žien. Výraznou členkou formácie je svetová majsterka v beatboxe Belle  Ehresmann. Vokálne ju sprevádzajú Neo, Kate, Yvette a Alyusha.

The Boxettes vydali v máji tohto roka nový singel Puppet on a String a vy sa môžete pozrieť, ako vyzerá skladba v ich prevedení naživo.

Trip-hop, soul, ale aj drum´n ´bass. Toto všetko nájdete v hudbe The Boxettes. Zažite to aj vďaka ich songu Macy Brown.

 

Viac videoklipov z dielne Naživo_FM si pozrite tu.

Galéria

wollux1 wollux2 wollux3 Boxettes1 Boxettes2 Boxettes3
Regina Annušová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame