Kultový album_FM: Robyn – Body Talk

Kultový album_FM: Robyn – Body Talk

Siedmy album švédskej umelkyne Robyn Body Talk vyšiel 22. novembra 2010.

Kultový album Robyn Body Talk Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Robyn bola v roku 2010 umelkyňa so skúsenosťami a medzinárodnými hitmi. Od jej predošlej dosky uplynulo 5 rokov a Robyn sa medzitým nazbieralo veľa piesní. Spravila preto nezvyčajný krok, vydala krátko za sebou tri mini-albumy s názvom Body Talk series. To najlepšie z nich sa objavilo na veľkom Body Talk.  Znie to ako best of, ale drží pokope ako regulárny album.

Body Talk je moderný disco – pop, s dušou a emóciami.  Robyn je ako továreň na hity. Všetky piesne sú chytľavé, no nie sú ploché, vždy sa v nich nájde ukrytá nejaká nezvyčajná drobnosť. Robyn tu vystupuje ako neohrozená žena. Spieva o vzťahoch, o zlomenom srdci. K tomu skvelá, dokonale vybrúsená produkcia. Sú to najlepšie piesne jej kariéry. Nájdeme tu spoluprácu s Royksopp, Snoop Doggom aj Diplom.

Hovorili jej švédska popová senzácia a rok 2010 bol jej rokom. Nikto nebol ako ona, robotická aj ľudská, popová hviezda s názorom.

Singel Dancing on my own je jedna z najlepších popových piesní minulého desaťročia. Body Talk sa objavil v Top 10 väčšiny prestížnych rebríčkov na Album Roka 2010.

Pripravil: Peter Dolník

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame