Nová hudba_FM: 42. týždeň

Nová hudba_FM: 42. týždeň

Matej Starkov – Hobit

Matej Starkov, to nie je autor sountracku ku Tarkovského Stalkerovi, ako by sa mohlo zdať, ale projekt jedného z členov skupiny Para. V piesni Hobit mu spieva Zaza.

Bulp – Moving on

Po úspešnej piesni Far Light si budeme hrávať aj ďalšieho zástupcu z Endian EP. Hovoríme o domácom projekte Bulp, ktorý už stihol zahrať aj v (Dobrom) Ráne na eFeMku. Tento druh elektroniky je nám sympatický.

NVMERI - Scales

Prevaha nových domácich piesní je tento týždeň jasná. NVMERI majú tiež novinku. Volá sa Scales a pomaly, ale isto sa dostáva pod kožu. A rýchlo do našich playlistov.


Talkshow - Hurricane

Slovenské indie (indýčko) so svetovým zvukom? To môžu byť jedine Talkshow. Kapela chystá nový album, ktorý sa bude nahrávať v Amsterdame.  Zdá sa, že o nich najbližšiu dobu budeme veľa počuť. Na ochutnávku vám hrávame singel Hurricane.

Empress Of - "How Do You Do It

Ako závan sviežeho jarného vánku znie produkcia mladej brooklynčanky, ktorá si hovorí Empres Of. Po klaustrofobicky znejúcej  Water Water je v našich playlistoch ďalší výrazný song – How do you do it?

Low - What Part of Me

Veteráni Low nerobia hudbu, ktorá sa zrovna ľahko počúva. Ich album Ones and Sixes obsahuje náročné pasáže, ale aj tie sviežejšie. Mali by ste ho už poznať aj z nášho vysielania. Do denných rotácii vyberáme pieseň Part of Me.

Pripravil: Faun

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame