Nová hudba_FM: 39. týždeň

Nová hudba_FM: 39. týždeň

Dr. Dre – Talking to my diary

Keď vydá niečo Dr. Dre, je z toho vždy veľká udalosť nielen na hiphopovej scéne. Jeho fanúšikovia sa po dlhých rokoch dočkali nového albumu Compton. My vám z neho hrávame pieseň Talking to my Diary, ktorá musí byť podľa názvu ťaživo úprimná. Tak úprimná, ako môžete byť len vo vlastnom denníku.

Wolf Alice - You're A Germ

Skupina Wolf Alice vychádza zo zástupu britských kapiel, ktoré čakajú, že sa na nich usmeje šťastie a všimnú si ich vydavatelia a promotéri. Wolf Alice pochádzajú zo severného Londýna, hrajú špinavý garážový rock a majú ambície osloviť aj vás piesňou You´re A Germ.


John Grant- Disappointing

Pieseň Disappointing je plná prekvapení. Postaral sa o ňu John Grant z decentných The Czars, zavedenej alt-rockovej americkej kapely. Prvé prekvapenie na vás vyskočí po prvom takte – pieseň je v disco rytme. Druhé prekvapenie sa objaví po prvej slohe, keď nastúpi Tracey Thorn z EBTG. A tretie prekvapenie – je to love song. Jemne ironický.


The Internet - Girl

Kanadský producent Kaytranada je popredným zástupcom beatovej scény združenej okolo vydavateľstiev ako je Brainfeeder. Kaytranada je hyperproduktívny a jedným z jeho diel je aj pieseň Girl pre projekt The Internet. Chcete vedieť viac o projekte The Internet? Skúste ho vygoogliť.


Wilco - Random Name Generator

Wilco už takmer dve desaťročia čerpajú z najlepších tradícii amerického rocku. Že je takáto hudba zrozumiteľná aj v našich podmienkach, svedčí aj ich ostatný album Star Wars. Ten dobre poznáte z nášho vysielania. Ak nie, dávame do pozornosti aspoň pieseň Random Name Generator.


SOAK -  B a Nobody

Soak je mladé dievča z Írska a jej pieseň B a Nobody je sondou do nepokojnej duše dospievajúcej. Odporúčame ako soundtrack na blížiacu sa jeseň. Zasnívaná melódia a srdcervúci text uspokoja aj melancholikov.


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame