Nová hudba_FM: 29. týždeň

Nová hudba_FM: 29. týždeň

Nová M.I.A., Hot Chip aj Billy Barman v playliste_FM.

AMO - Doma

Po letnej uhorkovej sezóne nás na jeseň čaká záplava nových albumov. A to nielen od zahraničných, ale aj domácich intepretov. V septembri by mali svoj štvrtý album vydať AMO, z neho vám hráme singel Doma.

AMO - DOMA (singel 2013) by amo&band

 

Billy Barman - Ľudožrút

Pred tromi rokmi vyšiel kapele Billy Barman debut Noční jazdci. Na jeseň by sme sa mali dočkať ich albumovej novinky, z ktorej zatiaľ predstavili prvý singel Ľudožrút.

 

Vampire Weekend – Unbelievers

New York-skej štvorici Vampire Weekend vyšiel v polovici mája tretí štúdiový album – Modern Vampires of the City. S ním sa im podarilo dokonca obsadiť prvé miesto v rebríčku Billboard 200, ktorý mapuje najpredávanejšie albumy v USA. Ak ešte nemáte svoj tohtoročný letný hit, možno sa ním stane práve singel Unbelievers.

Vampire Weekend- Unbelievers by MMMusic

 

Foals – Bad Habit

Svoj tretí album – Holy Fire - vydali tento rok aj britskí Foals a už viac ako tretinu z neho ponúkli vo forme singlov. Štvrtým v poradí a zatiaľ posledným je Bad Habit.

 

M.I.A. – Bring the Noize

Singel Bring the Noize predznamenáva už štvrtý album M.I.A., ktorého by sme sa mali dočkať na jeseň. Názov albumu Matangi je odvodený od krstného mena speváčky a objaví sa na ňom aj minulý rok vydaná skladba Bad Girls.

BRING THE NOIZE by MIAuk

 

Enter Shikari – Radiate

Tento rok oslavuje britská štvorka Enter Shikari desať rokov spoločného fungovania. Svoj zatiaľ posledný album vydali minulý rok, no ich devätnásty singel Radiate sa na ňom nenachádza. O novej štúdiovke sa zatiaľ nehovorí, Radiate patrí do trojice skladieb, ktoré chce kapela vydať tento rok len ako samostatné single.

 

DJ Kentaro – North South East West

Japonec DJ Kentaro vydal minulý rok v lete svoj druhý album Contrast. Jeden z najlepších svetových turntablistov na skladbe North South East West spojil sily s drum & bassovými legendami Matrix & Futurebound.

DJ Kentaro - 'Step In / North South East West' Remixes by Ninja Tune

 

The Bloody Beetroots – Out of Sight (feat. Paul McCartney & Youth)

The Bloody Beetroots je pseudonymom pre sólové projekty, za ktorými stojí Talian Sir Bob Cornelius Rifo. Na jeho novom singli Out of Sight sa podieľali dvaja významní hostia – Paul McCartney a Youth, producent a basák Killing Joke.

Bloody Beetroots feat. Paul McCartney and Youth - Out of Sight by Electro News

 

Hot Chip – Dark & Stormy

Za trinásť rokov fungovania vydali Hot Chip päť štúdiových albumov, ten posledný len minulý rok. Väčšinou členovia kapely prestávky medzi albumami využívajú na to, aby sa venovali svojim ďalším projektom. Nedávno však zverejnili nový singel Dark & Stormy, ktorý má už svoj priestor aj v našom vysielaní.

Hot Chip - Dark & Stormy (Audio) by elisuzano

Nina_FM, Daniel Baláž

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame