Nová hudba_FM: 28. týždeň

Nová hudba_FM: 28. týždeň

V playliste_FM budete môcť od tohto týždňa počuť aj nových Arctic Monkeys, The Staves aj Beck.

Beck - Defriended

Zatiaľ posledným štúdiovým albumom Becka bol Modern Guilt spred piatich rokov. Beck nebol úplne nečinný, prispel na niekoľko soundtrackov a nahral spoločné skladby so Charlotte Gainsbourg, Bat for Lashes či Jackom Whitom. V júni prišiel Beck so singlom Defriended, pracuje vraj aj na dvoch nových albumoch, jeden z nich bude akustický.

Beck - Defriended by Dmitry PeenGween

 

The Staves - Mexico

The Staves sú britská folk rocková kapela, ktorú tvoria tri sestry. Emily, Jessica a Camilla sa hudbe venujú už od detstva, napočúvaných majú Beatles, Joni Mitchell a Neila Younga. Minulý rok im vyšiel debutový album Dead & Born & Grown, z ktorého pochádza aj singel Mexico.

The Staves - Mexico by Atlantic Records UK

 

Arctic Monkeys – Do I Wanna Know?

Ani sa to nezdá, ale Arctic Monkeys tento rok vydajú už svoj piaty album. Volať sa bude AM a dočkať by sme sa ho mali 9. septembra. O produkciu sa tak ako na predošlých štúdiovkách opäť postaral James Ford a medzi hosťujúci muzikantmi figuruje aj Josh Homme z Queens of the Stone Age. V júni sa druhým singlom z albumu stala skladba Do I Wanna Know?

Arctic Monkeys - Do I Wanna Know? (Rough) by chrisreadman

 

Nvmeri - Hardwired

Uniques sú mŕtvi, nech žijú Nvmeri. Je to klišé, ale je to tak. Hoci hudobne len na prvé, letmé počutie. Singel Hardwired z eponymného albumu už aj v našom vysielaní.

Hardwired by NVMERI

 

Jagwar Ma - Man I Need

Jagwar Ma je duo z austrálskeho Sydney. Tento rok vydali debutový album Howlin, ktorý im pochválil sám Noel Gallagher. Pôvodná verzia prvého singla Man I Need má 10 minút, my vám ponúkame jej (o niečo kratšiu) rádiovú verziu.

Man I Need // Exercise (white label version) by Jagwar Ma

Nina_FM, Daniel Baláž

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame