Nová hudba_FM: 26. týždeň

Nová hudba_FM: 26. týždeň

David Bowie, Emika aj Thundercat.

Emika – She Beats

Tento mesiac sme sa dočkali druhého albumu Emiky. Ema Jolly názvom albumu Dva odkazuje na svoje české korene, obsahom napríklad aj na klasickú hudbu. Albumovú dvojku od Emiky sme vám nedávno predstavili v rubrike Album týždňa, teraz sa do našich denných playlistov dostáva aj skladba She Beats.

Visage – Shameless Fashion

Visage, ktorý sa v osemdesiatych rokoch preslávili skladbou Fade to Grey, vydali v máji svoj štvrtý album. Na novú štúdiovku Hearts and Knives sme si museli počkať 29 rokov. Prvým singlom sa stala skladba Shameless Fashion, počuť ju môžete už aj v našom vysielaní.

Visage, 'Shameless Fashion' (Radio Edit) by Slicing Up Eyeballs

Thundercat – Heartbreaks + Setbacks

Skladba Heartbreaks + Setbacks je prvým singlom z albumu Apocalypse Stephena Brunera alias Thundercat-a. Tento rok Stephen opätovne spojil sily s producentom Flying Lotusom, na album mu prispel aj ďalší zástupca labelu Brainfeeder – Mono/Poly. V digitálnej podobe album vyšiel začiatkom júna, na fyzický nosič si treba počkať do 8. júla.

Thundercat - Heartbreaks + Setbacks by BRAINFEEDER

Kid A – BB Bleu

Pod pseudonymom Kid A funguje speváčka a producentka Ann Alexander Thweatt z Virginie. Skladbu BB Bleu vydala prvýkrát minulý rok na svojom fiktívnom filmovom soundtracku Ppponey OST. Pri príležitosti vydania svojho nového albumu BLCKRSECHLL (Black Rose Chill) sa Kid A song BB Bleu rozhodla remastrovať. My vám ho v novej verzii ponúkame v našom vysielaní.

Kid A, "BB Bleu" by The FADER

Congo Natty – UK Allstars

Congo Natty, známy tiež pod menom Rebel MC, vydáva 1. júla svoj debutový album Jungle Revolution. Congo Natty má za sebou dlhú kariéru, rešpektovaný je najmä ako jeden z pionierov žánru jungle. Na track UK Allstars prispelo hneď niekoľko hviezd a Nattyho kamarátov - Tenor Fly, Top Cat, General Levy, Tippa Irie, Sweetie Irie a Daddy Freddy.

Congo Natty - 'UK Allstars' (Congo Natty meets Benny Page - Radio Edit) by Big Dada Sound

David Bowie – The Next Day

Pre mnohých bol návrat Davida Bowieho na scénu po desaťročnej odmlke hudobným sviatkom. Jeho dvadsiatu štvrtú štúdiovku The Next Day otvára rovnomenný singel.  Ak ste ešte nevideli, do pozornosti dávame aj kontroverzný videoklip. V hlavných úlohách Gary Oldman, Marion Cotillard a David Bowie.

Skepta – Lay Her Down (feat. Kano)

Joseph Junior Adenuga alias Skepta chystá na tento rok svoj štvrtý album pod názvom Konnichiwa. Fragment skladby Lay Her Down sa objavil ešte na mixtape Blacklisted z minulého roka. Odozva od fanúšikov bola veľká, Skepta sa preto rozhodol vytvoriť plnohodnotný track. Na singli hosťuje jeho rapperský kolega Kano.   

Skepta ft Kano - Lay Her Down (Radio Edit Explicit) by 3BEAT

Nina_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame