SIGNAll_FM: Exkluzívna premiéra mixu od ArpXP

SIGNAll_FM: Exkluzívna premiéra mixu od ArpXP

Taliansky drum&bassový producent ArpXP vystúpi na budúci týždeň po prvýkrát na Slovensku. Pri tej príležitosti namixoval novučičký promo mix!

Taliansky drum&bassový producent ArpXP vystúpi na budúci týždeň po prvýkrát na Slovensku. Pri tej príležitosti namixoval novučičký promo mix! Svetovú premiéru budete mať možnosť zažiť práve vo vysielaní SIGNAll_FM!

arpxp
Arp XP (IT)

Do mixu namiešal okrem vecí od ľudí ako Marcus Intalex, Getz, Enei či Om Unit aj svoje vlastné veci, vrátane exkluzívnej Trap VIP verzie tracku Keep Your Head! Ten budete počuť pravdepodobne po prvýkrát.

Tvorbu ArpXP si však dáme aj v špeciálnom bloku venovanom jeho trackom. Ak nebudete mať dosť, v piatok 14.12. vystúpi po prvýkrát na Slovensku na SIGNAll_FM Night v Bratislave. V nedeľu dáme aj súťaž o free vstupenky, majte uši nastražené.

Okrem toho sú na pláne novinky zo sveta drum&bassu, a že ich je! Tentokrát aj Hybrid Minds, fantastický nový Seba, vesmírna novinka od Phila Tangenta, Technimatic, Blue Motion, horúci promáč od LSB, ale aj Gridlog či fínsky beatmaker Fanu!

SECOPS019400

Nalaďte si Rádio_FM v nedeľu večer od 22:00 do polnoci. SIGNAll_FM aj na Facebooku alebo Twitteri.

Lixx

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame