Marley Marl (RBMA), Bad Mojo, L PLUS

Marley Marl (RBMA), Bad Mojo, L PLUS

Scena_FM / piatok / 22:00 - 00:00 naživo s Yankom Kralom a Galagerom

 

Prečo by ste v žiadnom prípade nemali vynechať tohtoročnú Beániu architektov? To nám dnes večer prezradia jej organizátori – Tomášom PozdechOto Nováček.

https://www.facebook.com/pages/Be%C3%A1nia-Architektov/108968924234?fref=ts
https://www.facebook.com/events/903338026344386/?fref=ts

Jeden z Dj-ov, ktorého na Beánii architektov budete môcť vidieť je aj Bad Mojo. Zvuk jeho produkcie sa nesie na pomedzí bassline, fidget, electro house-u, dubstepu, či global bass a funky. Jeho produkciu si budete môcť vychutnať aj prostredníctvom dnešného live setu.

https://soundcloud.com/bad-mojo
https://www.facebook.com/mojoisbad?fref=ts

Za garmofóny sa dnes postaví aj L PLUS, ktorého mixy sa vyznačujú energickosťou a silnou basovou linkou a  vďaka svojej produkcii je viac známy v zahraničí ako doma.

https://www.facebook.com/lplus/ifo
http://www.techniquerecordings.co.uk/artists/l-plus/ 

Aj dnes sa budeme venovať Red Bull Music Academy - hudobnej škole, ktorá každý rok cestuje po svete a podporuje mladých umelcov. Iba v našej Scene_FM si môžete vypočuť sety, ktoré na nej odzneli. Tentoraz si predstavíme amerického DJ-a a producenta Marley Marl-a, ktorý je považovaný za jednu z hlavných postáv, ktoré ovplyvnili históriu hip hopu.

http://www.youtube.com/watch?v=wiUsXm-ElOc
https://www.facebook.com/pages/Marley-Marl/105294899503960?fref=ts

Lektormi jednotlivých workshopov či prednášok na Red Bull Music Academy v Tokiu sú známe mená hudobnej scény, ako napríklad Giorgio Moroder, Chuck D z Public Enemy, Steve Reich, MIA či producent Adrian Sherwood.

Viac informácii nájdete tu: http://splash.redbullmusicacademy.com/

 

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame