Michal Kaščák, Odroň Bezák, Tokimonsta dj set

Michal Kaščák, Odroň Bezák, Tokimonsta dj set

Scena_FM / piatok / 22:00 - 00:00 naživo s Yankom Kralom a Galagerom

V poslednom októbrovom vydaní relácie sa objaví jedno veľmi zvučné meno z Trenčína. Privítame zakladateľa najväčšieho slovenského festivalu Pohoda a v neposlednom rade talentovaného hudobníka Michal Kaščáka, ktorý svoju hudobnú kariéru naštartoval už ako 13 ročný chlapec v skupine Bez ladu a skladu. Hudbe sa už síce venuje menej, no exkluzívne (iba pre nás) zahrá tento piatok live set, na ktorý sa už všetci veľmi tešíme.

Piatok nám prinesie aj trocha exotiky. Nebude to prvýkrát, kedy v relácii odznie špeciálny set zahraničného DJ-a. Tentokrát to bude dáma z Los Angeles – TOKiMONSTA a.k.a. Jennifer Lee, ktorá produkuje beaty konkurujúce veľkým menám a nonšalantne pláva na rozhraniach rôznych žánrov. Začiatky jej kariéry sú spájané s menom Flying Lotus, ktorý jej zaistil miesto na známom labeli Brainfeeder.

Odroň Bezák. Svoje hudobné prvotiny skladal už ako 15 ročný v lokálnej hip hopovej skupine. Následne stál za organizovaním úspešnej série "Nepríď na Párty" pod záštitou zvolenského labelu Monkey Business Records. Počas štúdia na FM UK stihol zorganizovať beániu a niekoľko masívnych študentských akcií v bratislavskom Nu Spirit Clube. A čo čert nechcel, meno Bezák ho dostalo do povedomia ľudí a začal tam aj pracovať. Jeho mottom je "Started from the Odroň now we here"

1378638-10200608296193706-106802136-n
unnamed
Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame