BoyBand, Raction Control & VEC

BoyBand, Raction Control & VEC

BoyBand je projekt dvoch  členov "Ty Nikdy" labelu. BoyBand je Boy Wonder & Idea a ide o rap v jeho najčistejšej podobe.

Idea sa najviac preslávil vďaka účinkovaniu v skupinách Dilema a IdeaFatte. Boy wonder je slovenský rapper a producent. S Billy Hollywoodom bol časťou zoskupenia turbo Boost a v roku 2012 vydal svoj prvý album Špinavý poet.

V apríli 2013 vyšiel ich spoločný prvý album pod veľavravným názvom Best of.

http://www.tynikdy.cz/

BoyBand

Organizátor  Reaction Control - Miloš Petrovaj miluje techno a jeho poslaním na tomto svete je robiť kvalitnú zábavu pre seba a pre druhých, čo robí úspešne už 10 rokov. Reaction Control je najstaršia a najnavštevovanejšia  párty svojho druhu v danom regióne so zameraním na techno! Malou ochutnávkou toho, čo sa bude v Žiline diať bude dj Marosh, menom Marian Slanička, ktorý hráva už 14 rokov. Jeho silnou stránkou je hlavne techno a minimal, okrem množstva slovenských a českých klubov a festivalov zahral napríklad aj na Ministry of Sound v Londýne. Je najproduktívnejším žilinských producentom, čo sa týka elektronickej muziky a vydáva na viacerých labeloch.

scena-plagat

"Veca" snáď ani netreba veľmi dlho predstavovať.

Branči Kováč aka VEC je slovenský rapper, DJ a hudobný producent. Často je označovaný ako veterán alebo ako legenda slovenského hip-hopu. Vec sa na hudobnej scéne pohybuje od konca 90-tych rokov, keď s Midim tvorili zásadné hip hopové duo Trosky. Má za sebou spolupráce s umelcami rôznych žánrov. Najčastejšie ho môžete vidieť hrať so Škrupom, Martinom Valihorom, českými Champion sound, alebo s členmi kapely Zlokot.

http://brancikovac.bandcamp.com/

vec

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame