Pkrek v Pohode_FM Live

Pkrek v Pohode_FM Live

Pkrek je súčasťou elektronickej scény na Slovensku od roku 2002, odkedy sa aktívne venoval DJingu, zbieraniu techno vinylov a pod menom Dj Crack hraniu na akciách ako BeeFree festival a pod. Cudzie mu neboli ani iné žánre, takže v roku 2006 pod prezývkou Krek začína s produkciou vlastných beatov. Časom vznikli desiatky podkladov pre tuzemských a zahraničných rapperov.

V roku 2012 vydáva svoj sólo album ProjektkreK – Blízke stretnutie a následne po štvorročnej odmlke prekvapuje s novým pseudonymom „Pkrek“ a albumom Ariesynth, ktorý si odniesol viaceré kladné hodnotenia ako jeden z najlepších slovenských albumov za rok 2016.

V posledný marcový deň tohto roku prichádza so svojim tretím albumom s názvom + -, ktorý opäť zastrešilo vydavateľstvo Ajlavmjuzik. Jeho tvorba je rozmanitej atmosféry a Pkrek ju sám pokladá za spôsob svojho vyjadrenia. Jeho rukopis je charakteristický údernými bicími a melancholickými, hĺbavými melódiami.

Pkrek rád experimentuje a na svoje projekty pozýva aj hostí z rôznych žánrov. Na koncert v Komornom štúdiu si prizval Barboru Bloom, The Youniverse a rappera zo záhoráckej formácie SEdláci ReSeTa. Spolu sa vám naživo predstavia v utorok 29.mája v rámci Pohody_FM Live. O videoprojekciu sa postará Slavo Turanec, ktorý ma na svedomí Pkrekov čerstvý videoklip ku skladbe Sirens.

Začíname tradične o 20:00, vstup je voľný. Ak nestíhate prísť, určite si nalaďte Rádio_FM vysielame naživo.


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame