Diego v Pohode_FM Live

Diego v Pohode_FM Live

Osem rokov čakali fanúšikovia slovenskej kapely Diego na nový album. Dočkali sa ho koncom minulého roka na oficiálnom decembrovom krste a na turné Et In Arcadia Diego Tour 2017.

Priam biblický názov albumu Et In Arcadia Diego vraj vychádza z pôvodného latinského názvu Et In Arcadia Ego, čo v preklade znamená „aj v arkádii je smrť,“ pričom arkádia symbolizuje raj. „Diego je tu stále, aj v tej arkádii,“ takto sa vyjadrili členovia kapely Diego, keď prišli v novembri predstaviť nový album naživo do Rána na eFeMku. Názov 10-piesňového albumu vraj vychádza z diela francúzskeho maliara Nicolasa Poussina zo 17. storočia. Inšpirovaný ním bol aj vizuál obalu albumu a klip k piesni A Time For Everything. Album bol v rámci Radio_Head Awards 2017 nominovaný v kategórii Album roka/Cena kritikov.

V utorok 24. apríla budú Diego hosťami v Pohode_FM Live. Môžete sa tak tešiť na ich hodinový live koncert v Komornom štúdiu, počas ktorého zaznejú najmä nové skladby. Začíname tradične o 20:00 (vstup je voľný až do naplnenia kapacity sály). Ak nestíhate prísť do pyramídy, nalaďte si live vysielanie Rádia_FM.


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame