Bad Karma Boy v Pohode_FM Live

Bad Karma Boy v Pohode_FM Live

Bad Karma Boy priniesli v roku 2017 hudobný únik do Prekrásneho nového sveta. Predzvesťou nového počinu Juraja Marikoviča, Adely Tihlárikovej, Romana Lauka a Alana Prekopa bol singel Palmy, ku ktorému zverejnili videoklip s osobitou estetikou. Tá sa tiahne aj celým vizuálom nového albumu a naznačuje, že Bad Karma Boy vytvorili niečo zásadné.

Svoj v poradí tretí album vydali koncom októbra 2017. Okrem odkazu na filozofické dielo britského autora Aldousa Huxleyho znamenal album nové spolupráce, hudobné experimenty a príklon k elektronike. Za ten môže najmä producent Pišta Kráľovič (Nvmeri, FVLCRVM). Ako sa pre portál Hudba.sk vyjadril Juraj Marikovič: „Práve spolupráca s Pištom v roli spoluproducenta bola jednou z najzásadnejších vecí pre celý album a myslím, že ho hudobne dostala do úplne iného vesmíru.“

Ak by ste aj vy radi navštívili Prekrásny nový svet, pripravujeme pre vás prvú januárovú Pohodu_FM Live. V utorok 30. januára zahrajú Bad Karma Boy z nového albumu a možno zaznejú aj vaše obľúbené piesne zo staršej tvorby. Nenechajte si to ujsť a príďte do Komorného štúdia (vstup je voľný až do naplnenia kapacity sály), alebo nás počúvajte live v Rádiu_FM. Začíname tradične o 20:00.

Event: https://www.facebook.com/events/2016880081883421/


Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame