Ján Boleslav Kladivo v Pohode_FM Live

Ján Boleslav Kladivo v Pohode_FM Live

Ján Boleslav Kladivo je na scéne už 25 rokov. Jeho debutový album Nahá je stále živý vďaka piesňam ako Mariena či Rozeta.

Piesne, ktoré vás vraj „prinútia prestať tancovať", sa dostali aj na album Rozhľadňa. Ten ocenili kritici v roku 2009 na Radio_Head Awards. O rok na to k tejto cene pribudla soška za singel Mariena, ktorý vznikol v novej verzii kapely Noisecut.

V rokoch 2005 2016 sa autorsky podieľal na nahrávkach spoločných albumov s Danielom Matejom a Martinom Burlasom (Over4tea), s Petrom Zagarom, s Julom Fujakom (Klesajúce klenby 2016). Je tiež autorom 13 elektroakustických albumov (www.kladivo.com).

V apríli tohto roku vydal svoj šiesty piesňový album zvaný Matterhorn a na jar 2018 chystá album Magnetische Welle, ktorý vznikol v spolupráci s Alžbetou Malovcovou a Michaelou Zanolettiovou.

Prierez jeho tvorbu, ale najmä nové piesne zažijete live na jeho novembrovom koncerte v Pohode_FM Live v utorok 28. novembra. Vidíme sa v Komornom štúdiu SRo (vstup je voľný do zaplnenia kapacity sály), alebo nás počúvajte v éteri_FM. Začíname tradične o 20:00.

Event: https://www.facebook.com/events/191545324749390/

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame