Olja Triaška Stefanovič v Od veci_FM

Olja Triaška Stefanovič v Od veci_FM

Triaška zo smiechu? Triaška z radosti? Triaška z umeleckého zážitku? Olja Triaška Stefanovič prináša pozitívnu triašku všade, kde sa objaví. Budúci štvrtok roztrasie svojou charizmou a humorom aj Komorné štúdio. Fotografka a milovníčka umenia Olja sa k vám síce prihovára v Rádiu_FM každý štvrtok prostredníctvom programu Triaška and Čejka_FM, v Od veci_FM však zažijete jej bláznivejšiu podobu.

Vďaka jej šarmantnému prízvuku dosiahne od veci rozhovor nový level. Olja síce žije už niekoľko rokov v Bratislave, jej rodnou krajinou je však Srbsko, kam sa rada a často vracia na vidiek. V domčeku na dedine triedi ovocie do marmelády a do pálenky a oddychuje od mestského života.

Olja je oceňovanou fotografkou, ktorú zaujíma architektúra, opustené miesta a hranice medzi interiérom a exteriérom. Na jeseň si prevzala spolu so svojimi spolupracovníkmi prestížne ocenenie International DAM Architectural Book Award za knihu o slovenskom architektovi Friedrichovi Weinwurmovi, v ktorej tvorili jej fotografie dokumentujúce život a prácu Friedricha Weinwurma významnú časť publikácie.

Olja má rada život a žije ho plnými pľúcami, ako vraví. Príďte si spolu s ňou a s našou štvoricou zatriasť vašimi bránicami.

Stretneme sa v Komornom štúdiu vo štvrtok 10. decembra tradične o 20:00. Vstup je voľný až do zaplnenia kapacity sály (120 miest).

Radio_FM

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame